.

Har ingen blogglust just nu, hade kanske kunnat skriva om allt vad jag känner just nu men det blir alldeles för invecklat och långt.

Så sammanfattningsvis så säger jag såhär: livet är komplicerat, delen just nu av det vill jag slippa. Kan det inte alltid vara bra?
Än en gång rullar tårar från kinderna, undran är stor, men fortfarande, du betyder allt och jag älskar dig. över allt annat..


Skriver någon dag



edit: och nej jag skriver inte sånt för att få folk att tycka synd om mig.. jag skriver för att jag måste få ut det. och det är då bra att skriva, efter bara en ynka mening kan det kännas bättre. kanske inte bättre i situationen men i huvudet.

Randiga tanten nästa lektion!

Sitter i skolan, vi har haft fälltuppgift innan lunch och den blev vi klar med på 5 min. Var till hår och skönhet och ställde lite frågor bara. Skulle egentligen vara med i andra gruppen men dom for till gve och det vela inte jag, så jag böt grupp med natalie :) Sen efter det satt vi utanför matsalen och väntade på att dom skulle öppna så vi fick äta. sen åt vi och efter det har jag lektion med randiga tanten.

Ska se om fredrik får lunch snart så kan jag träffa han snabbt iaf, börjar 12.35. Och btw mina jeans, som jag skrev och laddade upp en bild om tidigare har börjat lukta stentvätt (dom gråa) för dom blev blöta igår när jag gick då det snöade. hoppas det försvinner i tvätten, men erfarenhet säger att det inte kommer bli så, men än så länge kan jag iaf använda dom.

Igår direkt efter skolan var jag på synundersökning och jag hade tydligen falksyn och såg hur bra som helst. Det hade exakt fredrik också fått höra då han var på samma ställe. haha. Idag slutar jag 15.50 och då när jag kommer ska jag iaf plugga lite matte och sen ska jag nog vara med hjärtat tror jag :) 

Nu får ni ingen bild för jag har ingen här på min användare och orkar inte spara från min bdb eller så. Kanske skriver mer idag men om inte så får ni ha det bra :)  

Söndag

Imorgon äre skola, känns grymt jobbigt. men ändå bra, för har ju missat fyra dagar förra veckan. Kommer garanterat ha mkt att ta igen! men har fått vila upp mig ordentligt iaf, och ska nog inte ha nå problem med sjukdom nåmer på ett tag, hoppas jag då!

Helgen har gått snabbt enligt mig! men jag har då haft det jätte bra, fått mysa med fredrik och tagit det lugnt.
Igår kväll så gick vi från Q8-bron efter wassara och sen över järnvägen vid järnvägstationen och sen upp bland kvarteren till coop och sen vidare till fredrik. skönt med en promenad! däcka typ sen då vi la oss, haha.

Sen är det sjukt! natten till lördag hade jag pratat i sömnen och typ yrat! krypit upp bakom fredrik och typ sagt "det är så kallt, varför utsätter du mig för detta" och sen hade jag vridit mig och snurrat in mig i täcket och typ sagt nåmer. och sen efter ett tag hade jag legat typ med ansiktet vid hans öra nästan och sagt "ditt hårvax gör ditt hår, matt, fult och vitt". och det kan jag lova, det gör det inte! hojja, sen inatt har jag också snackat.. kommer inte ihåg vad han sa att det var men iaf, måste vara nå sjukt, kanske är utvilad och sover lätt.

Nu blire bara att gå upp och fixa det sista för imorgon och borsta gaddarna, sen kanske prata lite med fredrik och sen sova, men kommer kännas tomt utan hans värme och omhållande armar :/ får väl krama täcket om inte annat, och nu börjar min dator dampa som fan! bäst att publicera det här och stänga av.. *Tack för era kommentarer föresten, det värmer.
Godnatt! ♥



Nu kommer jag tbk till skolan! haha ;)


Kvällen

Ikväll har jag och fredrik varit med amanda och jonathan, tittat tv och pratat typ.
Får ju inte göra så mkt, fick inte ens ta cykeln då vi skulle möta jonathan.. fick gå ist.  Nu sitter jag här och bara väntar på fredrik, han for hem en sväng men kommer tbk och sover hos mig, fan vad gott jag ska sova! Gör alltid det med han , så skönt att bli omhållen och känna hans värme, ni som vet fattar ;)

Jag tror fan att jag ska byta header på bloggen snart, men måste bara ta fingrarna ur ***** och ta fram bilder och sånt. tror även att jag sätter mer färg så det inte är så grått/svart.. aja får se då det blir :)

Nu säger jag, ha en trevlig fortsatt kväll och en sömnrik natt!

 

Vi är alltid lika söta, även då kameran är en webbcamera, haha ;) ♥

Akon- Keep You Much Longer

Låten som jag har som rubrik länkade lina om och eftersom jag älskar akons låtarg går den i mina högtalare nu ;)
Nu är jag hem kommen från min uppkörning, och det gick faktist ganska bra! hade svårt att styra och sånt då fyrhjulingen var så stor men klarade iaf körningen :D
Sen efter det var vi till medborgarskolan och då fick jag göra mitt teoriprov, det klarade jag också! :D
Så nu är det en glad josefine som äntligen får köra skoter lagligt i vinter!

Ska ringa fredrik nu och höra hur planerna blir i kväll och så, får ju typ inte göra nått då jag är sjuk, eller ja inte för att jag känner mig sjuk men är väl det iaf. Får se om jag bloggar nåmera idag, men om inte så ha en trevlig kväll!




Uppkörningsdax

Snart ska jag iväg och göra min skoteruppkörning, och då tänker väl ni hur jag kan göra det då de inte är snö? men jag ska göra den på fyrhjuling, och jag har aldrig kört det seriöst, tummen upp för det!


Som sagt har inte jag varit i skolan idag heller, men nästa vecka blire :)
Sara har varit här nyss och hämtat ett läkörhänge för hon ska göra nå hål. hoppas det går bra. Ja ikväll får man väll se hur allt blir, hoppas iaf att det finns nått jag får tillåtelse att göra.
Tänkte bara göra ett kort litet inlägg, får räcka nu iaf, kanske skriver senare.

Men tänkte också visa mitt skolfoto, man fick ju en bild till mobilen ;)

Är faktist ganska nöjd med den iår, kan bero på att det inte är så nära taget :)
Dock inte helt nöjd med skallen, den ser tjock ut, haha. 


One step at a time

Är hemma från skolan ännu idag, och jag håller typ på att krypa ur huset, är uttråkad!
Och sen har jag fårr provsvaren från alla prover jag tog i tisdags..
Jag är inte direkt grymt glad över vad som visades kan jag tala om!
Jag har fått t.e.x ridförbud i TVÅ MÅNADER!
Jag får inte cykla, åka/köra moped, springa, inte ens anstränga mig, på två månader!
Jaja, jag överlever nog ;)

Nu vet nu hur läget är ställt, och sen har jag typ ont i kroppen, det kommer och går, men knaprar ipren så det går över iaf. det är sånt som också är inräknat i det jag har. och ni som
vill veta, ni får fråga privat, börjar inte skriva värsta långa förklaringen på vad det är
som jag har, inte ens såååååå tråkigt har jag ;)

Nu ska jag försöka fixa amandas blogg, kanske skriver senare!


onsdag

hej, idag är andra dagen jag är hemma från skolan, och jag har grym ångest över det!
igår var jag som sagt till läkaren och dom tog totalt 6 prover på mig, 2 halsprover, ett stick i fingret och 3 blodprover från armvecket.. och sen tittade mig i halsen och lyssnade på lugorna.
Läkaren var inte glad över att höra mina lungor rasla då jag hostade så mkt och sen min hals som var helt uppsvälld och vitprickig.

Fick inge besked om vad jag hade men det kommer kanske imorgon, men idag mår jag mkt bättre och kanske får gå till skolan imorgon, hoppas jag är frisk. För vill inte missa nåmera, har redan missat två prov och såkert 100000-tals uppgifer..
Nu ska jag bara skynda mig att berätta lite allmänt innan min dator dör av slut batteri, endast 8 min kvar!
Jag har tittat tv, datorn, hunnit rita en fin teckning (enligt mig iaf, för att jag är kass på det annars!) som ni kanske får se nåndag ;) och sen druckit c-vitamin och allt sånt. och träffat fredrik ett liiitet tag för att göra min dag lite mer värd iaf, det var då igår.
Idag har jag pratat i tele, datorn (spelat ett gammalt spel bla) och sen har jag även läst igenom till provet.
Nu ska jag bara ladda upp och visa en bild jag har fotat, för hinner inte ladda upp alla som jag vill visa.
Men en kan ni få se! OCH NI MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ ATT KOMMENTERA! är inge roligt att skriva om man inte vet att någon läser :(




Nu blire lite annat, och innan min dator dör!
Får se vad det blir ikväl, kanske uppdaterar, får se ;)


Ett halvt år och en jävligt sjuk josefine..

Hej bloggen, eller hej *host* *AJ* bloggen..

Det är så jag typ låter, jag är sjuk! och då menar jag det, har ju varit kraslig en vecka nu och nu har jag mest troligt en infektion i halsen :S Jag kan knappt svälja, jag har jävligt ont, feber och är uppsvälld i halsen, låter det roligt? Nej, jag skulle inte tro det jag heller.

Nu är det ju bara att det är problem, jag har ett prov imorgon och ett på onsdag, och jag lär bli borta minst till torsdag.. helvete att vara sjuk på gymnasiet :S jag är inte den personen som blir "sjuk" inför ett prov, jag pluggar så gott jag kan och sen får det gå efter det, och jag hade gott och väl kunnat göra proven men jag tänker inte gå till skolan med det här :S och jag vill inte komma efter och det men jag har inge val, får väll bli som det blir.

Och sen tänkte jag bara medela er om att jag och fredrik firar ett halv år idag! (21/9)
Det har gått grymt fort men ändå sakta, går inte att beskriva men ni får fatta.



Det här fotot togs 20/2, och jag kommer ihåg det som om det var igår.
Fan vad jag var lycklig efter det där, det känndes hoppfullt, och så var det även från din sida!

Jag älskar dig, det ska du veta! utan dig är jag inget, du gör mig hel och både jag och du tror på en ljus framtid, och vi ska se till att det blir så också ♥

Aldrig ska jag sluta älska dig du är allt jag har och allt jag ber om.
 Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig att du är där för mig som jag är där för dig.
När jag klantar mig, när jag sviker dig, när jag sabbar och förstör, var kvar ändå.
Tro för oss två för du vet vad jag än gör!

Det finns bara tre ord, Jag älskar dig! ♥

Nu är det bädden för mig, blir nog sängliggandes, förutom ett läkarbesök.
Ha det bättre än mig iaf! Godnatt..


Lördag då.

Såg att jag inte har bloggat sen i onsdags :O
men dagarna har typ flygit iväg!

Torsdag hade vi ju skolfoto, blev faktist nöjd med bilderna, av det lilla jag har sett iaf, blir kanske annat när man får hem dom. Efter skolan föjde linnea och pernilla hem mig och gav mig en födelsedagspresent, pengar och en miniprydnadskoter! haha, jag har typ gnällt att jag vill ha en ny skoter hela förra vinterna och våren och nu gav dom mig en ;) men hoppas ändå på nå nytt till i vinter. vi gick även på frasses och åt.
Sen efter det blev det då stallet, fick alex. och när jag gjorde iordning han så bethan mig! och knäckte min nagel..
Fick ett bitmärke på armen som är fortskrapad hud, blått sunt omkring och sånt, och svullet! hojja, ont också.

Fredagen var man bara i skolan, har ju inte så långa dagar och sen efter det var man hemma och bara tog det lugnt och läste. Sen kom fredrik, han var här att tag och sen blev det att vi ringde hit lina och då var vi med henne och for på coop och sen till fredrik och såg film, snowbuddies tror jag den hette, jättesöt film iaf! ;)
Efter filmen for lina hem och jag stannade kvar för att sova där. Vi somnade ganska tidigt och vaknade typ halv 9 eller halv 10? kommer inte ihåg. Har iaf varit där till typ halv 5 och då for jag hem och åt och tittade datorn snabbt, nu ska jag jobba några tal matte och sen ska jag ringa hit fredrik. Blir nog att mysa med han och att han sover här, det är nog det bästa med helgerna, att få vara ledig så man kan sova med han, så mysigt ♥





Såhär var man klädd på skolfotot, tröjan är från gina.


Nu blire matteboken för min del!


hårfärgningen

Nu har jag satt in bilderna på datorn och tänkte bjuda på resultatet av min hårfärgning igår.
På bilderna syns det inte så mkt skillnad, men i verkligheten blev det mörkare. (dom 2 första bilderna)
Och jag har sådär ångest, vill vara ljushårig igen, så som jag var i sommras.. bjuder även en bild på hur håret var innan jag färgade till mörkare första gången (den sista bilden)
men men, får väl vara mörk nu iaf några månader och sen få se vad som blir närmare våren/sommarn!
Kommentera gärna vad som är finast!

Före-efter färgningen igår mer framifrån:



Före-efter färgningen igår bakifrån:



Före-efter från ljust till mörkare bakifrån:





Nu är maten strax klar, så ska gå upp och äta!
Sen blire skoterkurs för min del, hojja, men skönt att få bort det.
Efter det blire nog fredrik som jag har sagt tidigare, och imorgon har vi skolfoto, får ju se hur konstig man ser ut iår, hoppas det iaf blir lite bra ;)





sjuka klipp

Från idol, genom åren typ

http://www.youtube.com/watch?v=M-QbTGRuwmw


Anna, ring ring. 2006

http://www.youtube.com/watch?v=f7XcGDB_CAA&feature=related

Gunilla, Fittan sticker fram (idol 2004)

http://www.youtube.com/watch?v=m0OgIzDerwQ

Jonathan och martin, som lurar idoljuryn 2009
Dock inte ett sjukt klipp, ett roligt.



Våran lärare babblar massa, om olika skotrar, bilar och epatraktorer :s
fattar typ nada, han säger om olika bilmärken och att han gillar att reparerar olika saker.
Typ köpt krockad skoter och trasiga bilar och massa.
Nu babblar han om limousiner och det.
helt jonstig xD
Och sen började massa prata om att gifta sig rik och sånt, det är då många som verkar ha i planerna att gifta sig rikt och sen skilja sig och få pengar ;) xD haha!

Jag kan då säga, att om jag gifter mig gifter jag då mig för kärleken. sann kärlek är oslagbar! 
och jag hoppas då att jag har hittat min kärlek för livet.

Nu måste jag dra, vi börjar nog nästa lektion strax!

I datasalen..

Idag är jag i skolan, har ganska kort dag också så ;)
Sen blire nog hem och slappa antingen med tv/dator eller en bok.
För sen kl 6 har jag skoterkurs, skönt att iaf fredrik går i samma.
Efter det blire nog att vara hos fredrik om inte kursen tar för länge, hoppas
iaf på att få vara med han lite.

Nu sa lina att hon hälsar, och att jag måste skriva med det.
Vi har fått instuderingsfrågor för 4 kapitel, har prov om en vecka.
Men typ 7/10 uppgifter/frågor har vi redan gjort på timmarna, så jag fattar inte vitsen med det :s
vi ska tydligen bara plugga in frågorna/uppgifterna.

Jag håller helt klart på att hosta upp mina lungor.. det raslar och bränner!
Och svinont i revbenen och i magmusklerna har jag också! :S
Det smakar bränt blod i käften på mig..

Haha, våran lärare kom in och sa att vi fick rast, och så frågade han hur gamla vi var.
För man brukar säga att om man är tex 16 så jobbar man i 16 min och sen ska man ha rast för annars tappar man koncentrationen och då började alla säga vilken åldern dom var haha. Och jag är typ HÖGST 20 då haha, för min koncentration är då dålig xD men helst 5 ^^

Och sen började han prata skotrar, han frågade om vi hade nån renegade.
Och att alla 800 inte har någon begrensning, dom bara ökar och ökar, vettefan vad han snackar om.
Men han är ju som han är, ganska konstig och spec!

Nu ska jag börja avrunda här..




Hahaha, jooo jätte bra! visst vi säger så, jag låter som en strypt kråka.. xD

inlägg 2, Stolt josefine..

Hade ju inga lektioner idag så blev bara en sväng upp till skolan för att hämta hem matteboken.
Sen till stan och göra vårat fältuppdrag, provade också ett par jeansleggins på jive som jag la undan.
Sen tog jag och lina bussen till tallbacka, men inge folk var ju nästan där. alla var typ på fjällvandring eller hade slutat för dagen. träffade iaf musik-monika, och hon blev glad och kramade oss. So-anna och hon blev också glad och babblade på om hur det var och sånt. Sen träffade vi helen också, min gamla mentor. Med henne pratade vi också massa. Jag saknar tallbacka! det gör jag verkligen..
Nog för att det är nog lite tjorvigare där nu när gunilla också kommit dit, men så som vi hade det i 9:an hade jag jävligt gärna haft det nu också..

Sen gick jag hem därifrån och hemma väntade då hårfärgning, bella gjorde det på mig och jag tyckte då resultatet blev bra. Dock lite ljusare ännu vid topparna och lite för rödaktigt hår, men men. Bild kommer.
Efter det for jag och mamma óch skulle hämta mina byxor jag lagt undan, och då var vi in på mondo också och där hittade jag ett till par jeans som jag vela ha, och mamma var så snäll att hon köpte dom! tack mamma! ♥

Nu ska jag räkna lite matte och sen blire att fara till älsk, ha'det!

Byxorna som fick följa med hem (brukar aldrig hitta nått i gve, men idag gick det:



Fotad med mobilkamera så dålig kvalité men ni får klara er ;)

Jenslegginsen med slitningar: 330kr från Jive
Cheap monday jeansen: 400kr från mondo

Hejsan

Nu sitter jag här med lina, vi ska strax börja dra oss mot skolan ;)
Skulle egentligen börja halv 1, men fick reda på att vi inte hade någon administration så vi har bara fältuppdraget idag :) men bara synd att jag måste till skåpet och hämta böcker och det.

Men nu måste vi sticka, måste sen hinna med en buss.
Idag får vi se hur planerna blir, jag får skriva senare, jag ska försöka lova!

Btw, så håller jag på att hosta lungornna ur mig.. och har ont i revbenen också!


När hjärtat talar



Det finns absolut ingen mer underbarare person än dig, min kärlek till dig är så oerhört stor
och jag får lika mycket tillbaka, man behöver bara titta på våra fingrar och se att kärleken
är stak för oss båda, jag kommer aldrig släppa dig! ♥
Älskar dig, det vet du, även då det känns tungt! <3

Bilder från min 16års dag

Bilder:



Jag och lina har våra stunder ;)




Moa och annika är söta, och hade lånat min kamera ;)



Några av dom som var med, vid fikabordet



Söööta



Sara var också där, och även fast hon inte gillar bilden åker den upp, enda på henne ju




Tack för bilden lina! ja men, sådär såg jag nästan ut när fredrik hade pussat mig klart,
han satte läppstift och pussade mig, sött!




Sädär såg jag ut när allt var klart, älsklingen skrev F ♥ J, som ni kanske ser
och det tyckte jag och dom andra var jätte sött/gulligt/snällt. han är ju underbar
det vet jag redan, kärlek på han!

Och det är moa som fotat de flesta bilderna ^^


Det jag fick i present av kompisar var:

* Pengar
* Presentkort
* Gurka/godis växt
* Parfym (av fredrik)

Och av mamma och pappa:

* Pengar
* Deo
* Nagelfil
* Kalender
* Sängkläder
* Högtalare
* Schampo/balsam

Och av släkt:

* Pengar
* Lotter
* Skiva
* Schampo/balsam
* Halsband

+ att jag säkert har glömt nått, men aja. Är iaf nöjd med alla presenter ;D tack!


femte inlägget idag, känner mig stolt..

Sitter och lyssnar på webbradio, vill ha lite varierad musik nu haha ;P
Har bara tagit det lugnt idag, träffade iaf fredrik lite så blev gladare iaf, men imorgon blire då skolan för mig!
nog för att jag bara har en vanlig lektion och ett fältuppdrag, börjar först halv 1 :D

Har iaf tänkt snart gå och lägga mig, men tänkte skriva ett till inlägg idag, eller ja skriva och skriva. Visa er lite bilder från min födelsedag ^^

Kanske skriver ett lite mer seriöst inlägg imorgon, men ni som läser (om det nu är några) vet att jag inte är en sådan seriös bloggare så nått tråkigt inlägg då och då är ju bra ;) haha.

Funderar på att göra en ny design.. börjar tycka den jag har nu är svinful! bilden asså.
Vad tycker ni? ändra eller inte?

vänskap

Tänkte bara skriva några ord om min blondie, lina alltså!
Tack för att du finns, du är en äkta vän.
Tror du vet allt jag menar, och du vet att jag finns för dig.
Även om vi hade vårat uppehåll är det skönt att vi hittade tbk.
måste ha dig som vän, finns mkt att skriva men kortfattat:
Jag älskar dig vännen /din brownie  ♥




liista

Namn: Josefine svanhem
Kön: flicka
Ålder: 16
Längd: 160 typ 
Födelsedag: 4 sep
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: blågrönagråa
Boende: hemma
Skostorlek: 35-36
Vänner: jo?
MSN: [email protected]
pea: ?
Humör: sjuk..
Övrigt: --

Vänner

Antal: jag räknar inte

Välj en vän som...
Du litar på: några
Får dig glad: så gott som alla
Du skrattar ofta med: lina
Är saknad: moa och annika
Du vill träffa: många
Du känt länge: moa
Känner dig bra: lina
Du gjort mycket med: lina
Sötnosen för tillfället: fredrik är alltid min sötnos 

Känslor
Har du gråtit för att du varit arg?: ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans till?: nej
När grät du senast?: fredags
Har du varit riktigt kär?: är!
Är du oftast sårad & ledsen men visar det inte?: mhm
Menar du det du säger?: oftast

Ditt eller datt
Pengar eller kärlek?: kärlek!
Singel eller förhållande?: förhållande
Sola eller bada?: båda
Mobil eller dator?: mobil
Gröna Lund eller Liseberg?: vet inte
Mc Donalds eller Burger King?: donken
Dans eller sång?: sång
Fotboll eller innebandy?: fotboll
Flyga eller åka båt?: helst inget..

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig?: ja
Har du varit kär i din bästa kompis?: nej
Har du ljugit?: ja
Har du fuskat på ett prov?: ja
Har du berättat vidare en hemlighet?: inte direkt
Druckit eller rökt utan att dina föräldrar vet?: gör inget av det
Har du en hemlighet som bara du vet?: japp

Resor
Har du varit utomlands?: japp
I vilka länder har du varit?: vet inte vad som räknas till länder men, spanien, cypern, turkiet, grandcanaria, usa, danmark, findland
Har du åkt flygplan?: ja
Tåg?: ja
Båt?: ja
Buss?: ja
Har du bott utomlands?: nje
Vart isåfall?: -
Kan du något annat språk?: ja
Vart vill du åka?: många ställen

Rik eller fattig?
Hur mycket får du i månadspeng?: får inte det
Har du...
Eget rum?: ja
Egen TV?: ja
DVD?: ja
Dator?: ja
Mobil?: ja
Telefon?: typ
Kontokort?: jo, men änvänder inte
Över 2000 kr?: ja
Pool?: nej
Studsmatta?: ja
Cross/moppe? ja
Pingis/biljardbord?: nej
Jacuzzi?: nej
Villa?: bor i en, ja
Märkeskläder?: jo
Smink/smycken för över 5000 kr?: tror jag inte

Skolan
Går det bra för dig i skolan?: ganska
Får du ofta hemringning? nej
Har du skolkat? typ
Är du nöjd med dina betyg?: ganska
Gillar lärarna dig? hatar mig väl inte iaf
Är du ett MVG barn? näe
Kommer du gå ut med minst alla G? tror jag väl
Har du stulit något från skolan? typ en penna?

Dagens
Kläder?: nattis typ..
Smink?: inget
Smycken?: ringen och örhängen
Humör?: bra
Gjort?: tv och dator, lite fredrik 
Göra?: fredrik typ titta film och ta det lugnt
Måltid/-er?: en macka
Sötnos?: älsk


musik

ni ska få några bra låtar :) haha, som jag gillar

Söta svenska rapplåtar:

http://www.youtube.com/watch?v=8d3gbYw4ibQ&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=3A6rfq_oWt4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4oymnZPAleo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TRObYf8UbUM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=RWbUcGfx2co

http://www.youtube.com/watch?v=-QlcnrShOgE

Andra bra låtar:

http://www.youtube.com/watch?v=AYEy6NA9PsI

http://www.youtube.com/watch?v=U_5yiwMmfsU

http://www.youtube.com/watch?v=nLw6sjLyvC4

http://www.youtube.com/watch?v=FF5Q1jr28PM&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=jWJmjVg5Ylg

http://www.youtube.com/watch?v=hU4eMj23Aa8

http://www.youtube.com/watch?v=bAYmDNov6Q0


Ni får säker mer någon dag eller så, men det var dom jag kom på nu och dom som spelar i mina högtalare ;)

Hej bloggen

Nu är jag tbk igen, haha.
Såg att lina hade bloggat, tack för det! och fins bilder ;)

Ja, jag är då hemma från skolan idag, är då sjuk. men inte så farligt, blir nog frisk snart :)
Fredagen spenderades med fredrik, och sen slutade det med att han sov hos mig. blev upp tidigt och han for hem. jag skulle ju till piteå.. men det slutede igen med att han valde att följa, TACK ÄLSK! så klockan var väl typ endast 9 då vi hömtade upp han och for mot piteå.

Då vi kom fram till pitå gick vi på stan och sen gick vi och åt på max :)
Hittade en tröja och en foundation. haha.
Sen på kvällen såg vi en film som vi hade hyrt och sen tog det lugnt och hade det mysigt, båda är ju sjuka så pasade bra med en lugn filmkväll.

Sömdagen då, gjorde i princip inget under dagen sen innan vi skull eåka gick tog vi en promenad till frasses och åt där. sen till farmor och farfar och sen bar det iväg hemmåt.

även om inte helgen började jättelyckligt så blev det då ett bra slut! ni kommer fler uppdateringar!
ska ficka en sak först bara, höres!



Lina som bloggar!




Hejhej, eftersom jag inte har något bättre för mig än att sitta inne på msn och lyssna musik så tänkte jag att jag kunde gästblogga här på josefines blogg!
Josefine är nog hos sin Fredrik just nu,
Jag kan lika gärna tacka dig en gång till brownie för att du hjälpte mig med min blogg, tack! :D
Sen skulle jag lägga upp bilden jag gjort om på dig och Fredrik men bloggen vägrade hjälpa till så blev en annan gullig bild jag fotat på er + en bild på oss!
Nu orkar jag inte skriva mer, men jag vill se din min när du ser detta inlägget, för du har absolut ingen aning om att jag sitter här och skriver! ;)

Jag älskar dig, Blondie&Brownie! <3

/ Blondie^

ingen rubrik

Jag är less på skolan, våra lektioner är långa och man fattar typ inte. memn tur iaf att man ibland kan gör pauser med annat också.
Jag har ätit tacos tre dagar i rad nu, väldigt gott.. not.
Nu skakar mina händer igen! det är ju sjukt.
aja, men igår var jag iaf på skoterkurs, verkade lite jobbigt och fjantigt på samma gång, svårt att beskriva men.
Idag blie iaf stallet och innan det hoppas jag iaf att jag kan få prata med fredrik på tele eller så, för kommer ju inte träffa han idag. 

Och sjuk håller jag nog på att bli haha, lite smått ont i halsen, snuva och lite hosta ;) men det bryr jag mig då inte om! 
Våran lärare sture, han lyssnade på världens tjejmusik! typ massa baby baby i låten och det, vi höll på att garva ihjäl oss. xD lätt dagens.

Nu måste nog jag och lina sätta fart med vårat arbete, massa frågor som ska besvaras och sånt. vi får höras!

Jag har sjukt abstines av att bara få vara med dig, känna att allt är på sin plats. Känna att hela världen stannar upp och vi bara har varandra. jag kan inte leva utan dig, det går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Jag älskar dig sjukt mkt! 

..

Jag är rädd, sjukt rädd.
Vet du det? det gör mig tokig.
Vill att du ska förstå.
Vill inte behöva undra.
Det tär på mig, gråter när jag ska sova.
Tårarna rinner så fort tankarna kommer.
Du vet hur jag är, jag hoppas jag duger.
För vad jag vill är ett FÖR-ALL-TID.
Vet att det kan vara svårt, men du har mig.
Du har mig ända tills du inte vill längre.
Vill att du ska vara lycklig, jag dör för dig.


Skolan..

Jaa, det ät typ bara när jag är i skolan jag har tid att sitta och blogga x) men ni får stå ut, det är mkt med att gå till 4 typ varje dag och ha träningar och passa och sen även hinna med att träffa älsk och kompisarna.
Och såg just att mina händer skakar som fan :S och då menar jag inte lite! höll upp dom från tangentbordet och såg det.. vet inte vad det är med mina skakningar

Jaa, idag ska jag nog vara med fredrik är det tänkt :) ska väl titta film och ha det mysigt, men jag tror jag måste sova en timmer eller så efter skolan, för jag är dö trött.. två nätter i rad har jag däckat då jag satt huvudet på kudden och sen vaknat då jag ska upp och trott att jag bara sovit typ 10 minuter, helt sjukt.

Haha, jag och lina måste se lite roliga ut, båda sitter och bloggar ( linaalouise.blogg.se ) har rast från karaktärsämnet, och det är ett ämne som är grymt jobbigt..

men nu har ni iaf fått veta lite, dock inge roligt men ni får stå ut ^^ kommer säkert blogga igen om någon dag eller tidigare, höres!

Hello

Jaaa, nu sitter jag här och pratar med älsk i telefon :)
Har inte hänt så mkt så jag har inte skrivit.
Skolan, fredrik, stallet och sånt :)

Och idag (fredag) (nog för att det är bara efter 24.00 på torsdag just nu men iaf.)
Fyller jag år! hela 16 år ;) haha. Grattis till mig.

Nu ska jag börja dra mig mot sängen, jobbig dag imorgon. dock inte i skolan, för jag slutar 1 haha.
Men kvällen bjuder på fika och roligheter med folk ;) uppdatering om det kommer säkert.

Godnatt!

                  



I skolan, igen och jag döör..

Asså seriöööst.. våra lektioner är helt jobbiga, man fattar typ inte vad man ska göra och våra lärare är helt virriga :S Ni har vi administration, och på genomgången gick det typ in i ena örat och ut genom andra. Men ni har vi iaf rast och efter det ska vi fortsätta med nå uppgifter sen slutar lektionen. Men efter det så har vi en till lång lektion, slutar typ 10 i 4.
Då ska jag en sväng på stan med några :) sen på kvällen blire mys med hjärtat <3
Har haft rejält med olust att sitta vid datorn på senaste, det känns så jobbigt, haha! men jag kommer ju in ibland och skriver nått så ni får klara er ;P

Nu kommer väl snart våran lärare och då öär det nog bäst om jag inte sitter här, då blir jag väl utslängd.. hejdå! ♥

RSS 2.0