Är med och tävlar om ett halsband

Är med och tävlar om ett namnsmycke på http://fokis.se/
Smycket kommer från http://www.bettiesgalleria.com/

Den jag tävlar om och hade vela ha är ett silver smycke.
Ett parhalsband med två bokstäver och ett hjärta :)

Lunes

Sitter här i skolan, började 8.10 imorse och då hade jag engelska. Min engelska lärare fick lite damp på mig och det var då inte mitt fel, utan hennes! Sen hade vi bara lite genomgång med sture men fick sluta typ en timme tidigare. Vi gick på på lunch och fredrik och hans klass gjorde sällskap. Efter lunchen gick jag och fredrik till skoteraffären och sen efter det har jag suttit här.

Nu ska vi gå till matten och sen har vi svenska och sen slutar jag, jippi! :) idaf blir det plugg och fredrik, hörs sen!

Helg!

Hade en sovmorgon idag igen så började först 10, sen slutade jag tio i ett och då for jag och mamma och handelade lite saker och sen har jag gjort lite matte. Nu har jag suttit här vid datorn och tittat runt rätt länge och tänkte bara skriva lite. Senare då jag har ätit blir det att gå till fredrik och det blir även att sova där, tror vi skulle prata med nån av hans kompisar over datorn eller nått sånt som han sa :)

Har lust att fixa om bloggen igen, men jag kan fan inte! är inte nog duktig till att få det som jag vill.. men får se hur jag gör med den saken. Nu ska jag iaf fixa lite bilder som jag ska skriva ut till en ram och sen är nog maten klar :) Så säger jag väl ha en bra kväll och nu avrundar jag här :)



Tråkigt inlägg men iaf..

En låt som jag går och sjunger på..
 

Tänkte bara ..

Meddela att jag lever, jag har inte orkat uppdatera bara :) orkar inte sitta vid datorn nå mkt.
Kan berätta att alla proven och inlämningar som jag räknade upp här tidigare har gått bra! :) iaf vad jag tror..
Idag har jag haft en lång och skön sovmorgon och min älskling sov hos mig, sen var det skola som gällde. efter den for jag med bussen till han och var där en sväng sen for jag och red :)

Nu sitter jag och pratar i telefon och ska börja avrunda här så God natt och sov gott! :)   




10 månader
Jag älskar dig! ♥


Slutat!

Sitter här i skolan, har egentligen slutat för en halvtimme sen. Men jag har suttit och väntat på lernat, ska prata ett betyg med han. Men snart ska jag gå för mamma kommer. Ska prata med han nu.

Helgen har varit toppen och längtar till nästa helg. Nu i veckan är det massa plugg som ska göras. Och idag blir det att sätta sig framför böckerna då jag kommer hem! efter maten blir det fredrik :)

Nu ska jag avrunda, hejdå!

Torsdag

Sitter här i datasalen, har varit och ätit nyss.
Hade data innan och nu har jag gjort klart den kursen så har ingen data nästa vecka och ingen mer överhuvudtaget antar jag. Skönt! Idag slutar jag 4, det känns väldigt jobbigt. När jag kommer hem idag lär jag väl lägga mig och läsa ur min bok jag lånade igår. Sen lite senare kommer jag fara till stallet för min ridlektion, och efter det blir det nog att prata i telefon och lägga mig. 

Imorgon är det fredag och det känns jätte skont! Vet inte vad som händer, iaf fredrik ♥ Kanske byn, men vet inte :) Tror helgen kommer gå fort, för fort! Men det är ju bara några veckor kvar till nästa lov så får väl uthärda. Men jag ska iaf ladda för en ny skolvecka, vi har 2 prov. Ett matte och ett stort svenska gramatik prov..

Hahah, just ja. Jag och lina har ju gjort våran powerpoint presentation, den blev bra och sista bilden blev lite rolig! Lennart tog den och frågade om han fick visa den åt andra, haha. Det fick han men sen kom jag och lina på att det var ju två bilder på oss från längesedan och sånt, lite pinsamt! haha.

Nu ska jag publicera det här och sen titta runt dom sista minuterna innan vi börjar, hejdå.


En dagens



Dagens:
klädsel: jeans, tröja, underkläder
smink: det vanliga
låt: alejandro
planer: gå till mitt ♥
sötnos: fredrik
händelse: Helgen
film: ingen än så länge
roliga: kommer inte på nått
måste: sova
mat: frukost, hamburgare, soppa och macka
imorgon: skolan iaf

Glad!

Trots att det var första skoldagen så är jag glad :) mer om det snart.

Fredrik sov hos mig inatt och vi somnade vid 12 ungefär och vakna vid 5, jag hade nå cpryck i benen... brukar få det ibland och det är sjukt jobbigt! och han var också pigg, sen gick han hem och då duschade, fixade och åt jag. Sen just innan jag for till skolan var jag och fyllde på mitt busskort, så nu behöver jag inte vara orolig att inte komma med på bussen ;) Det känndes lagomt seft med skola, men på matten bestämmde vi iaf att flytta provet vi skulle ha på torsdag till nästa vecka på tisdag, skönt! Sen ska vi ha svenska prov nästa vecka och veckan efter det marknadsförningsprov. sen även nästa vecka måste vi vara klar med powerpoint pressentationen i data och hela administrationen. Så har en del att göra! 

Men nu till varför jag är glad! 
Vi har fått ett nytt schema! ;D

Mitt gamla:
Mån: 08.10 - 15.45
Tis: 08.45 - 15.50
Ons: 08.00 - 13.20
Tors: 08.00 - 15.50
Fre: 08.45 - 12.50

Mitt nya:
Mån: 08.10 - 13.50
Tis: 08.00 - 13.55
Ons: 08.00 - 14.30
Tors: 08.00 - 15.50
Fre: 08.45 - 11.40

Fyfaaaan så skönt att slippa dagarna till 4! ;D


Nu ska jag fixa med några bilder medans jag väntar på mamma att hon ska komma hem från affären så jag kan gå till fredrik, blir nog en kväll framför någon film skulle jag tro, är trött! höll på att somna på sista lektionen, haha :)

 


Bloggändring igen, haha

Belv inte nöjd förra gången och är väl sådär nöjd nu, men det får duga nu iaf :) idag har jag inte gjort så mkt, fast ja varit och tagit sista gardasil sprutan. Skönt att ha allt det avklarat, och det bästa, har inte ett dugg ont i armen :) nu ska jag gå till fredrik och vara där några timmar.. Skolan börjar imorgon, och gissa en sak? jag hatar det och vill inte! men får väl överleva.

Skriver väl någon dag här igen, nu ska ni få se bilderna från i helg :)

lördag:




Vi for till markitta och satt där och
grillade :) det var då kallt!


Söndag:








For återigen till markitta, men den här gången
körde vi upp för ett berg och stannade ett tag.
Sen en sväng även till Poro, där han körde
upp en hel myr typ :) mkt snö iaf

Nu måste jag sticka, är redan sent!


Hmpf..

Fick inte till allt jag vela med färger och allt sånt :(  Men orkar inge mer, det är sent och jag vill gå nu :) Det är ju iaf läsbart så det får vara såhär tills vidare iaf, och bilderna från i helg kommer upp senare. Nu ska jag kila, godnatt! :)

söndag!

Jag har kommit hem från byn för nån timma sen och har fixat lite här hemma och sen satt mig här, är hemma som hundvakt då mamma och pappa är borta. Och jag blir snart galen, hunden gnäller som psyk och hon slutar inte... har suttit uppe och då gick hon och la sig men sen då jag gick ner igen började hon.. Aja, tänkte bara skriva att jag var hemma och jag har haft en toppen helg med min älskling! och nu ska jag fixa lite i bloggen och sen ska jag visa er bilder från i heög om jag hinner innan jag går till fredrik för att sova :)

ny

Slängde snabbt ihop en ny header, får se om den ändras sen igen. Men ska iaf ändra färgerna på bloggen till lite mer färgglada. Men det ska jag inte sitta och göra nu, utan nu ska jag springa på toa och sen ska vi börrja fara mot byn! :)

Ni får klara er med att det ser lite konstigt ut i färger nu, haha!


8 januari

Dagen började väldigt tidigt för min del! Jag och fredrik steg upp halv 7, och vi har kunna sova till 3-4 nu under lovet. Det var inge spec som gjorde det men blev bara att vara uppe och inte gå och lägga sig igen. Sen har vi packat ihop lite saker och när pappa hämtade mig därifrån så tog vi med fredriks saker och sen har dom varit förbi och lämnat släpet+skoter och när pappa har slutat jobbet ska vi fara till byn :) blir att köra skoter och få lite friskluft nu sista dagarna.. Hojja vill inte att skolan ska börja igen, så mkt att göra hela tiden då!

Tror jag ska fundera ut en ny design till bloggen, är less. Men det är mkt roligare att göra åt andra för då behöver man inte leta bilder eller sånt som är åt sig själv. Och jag vet att jag lovade att skriva en sammanfattning av 2009, och det håller jag. Men då jag började skriva så slutade mitt tangentbord att fungera så var tvungen att slå av datorn och har inte orkat skriva igen, men nåndag här :)

Nu ska jag gå och äta lite och sen får jag se vad som händer tills vi ska åka :)







Lady GaGa - Alejandro

Någon som har låten i rubriken? isf skulle jag bli väldigt glad om någon kunde skicka den till mig :)

Hello!
Jag har för att litet tag sedan kommit hem från byn där jag har varit sen fredag kväll, jag har varit med fredrik där och så sara, palle, linnae och pernilla. orkar inte berätta mer än så :)
Ikväll, eller ja om en halvtimme ungefär ska jag åka mot stan och där ska jag möta pernilla, linnea och alexandra för vi ska på bio, New moon. Efter den är slut ska jag till fredrik, tror iaf att det blir så. Vill träffa han och sen somna i hans armar :)

Jag har tömt kameran på bilder från nyår så ni ska få se några, jag var med fredrik och vi lagade mat. Sen inväntade 12slaget och just innan det så åkte vi med skoter dit där hans föräldrar var och där sköt vi raketer och sen for vi hem till han igen efter ett tag och där tittade vi tv lite sen gick och sov. Jag hade en jättebra nyårsafton, hade ni?


En egobild innan jag for till fredrik


Jag älskar dig! ♥


Raketer


Raketer igen, dom är dock svåra att fånga på bild..


Raketer, sista bilden nu


Nu ska jag publicera detta inlägg och fixa nån bild till mobilen sen är det dags att fara :) höres!


RSS 2.0