Dag 1 – Om mig

Ja, vad ska man skriva här då..

Jag heter Josefine Svanhem, är på mitt artonde år.
Bor i gällivare, men har varit väldigt mycket i piteå under mina år och är fortfarande där ganska ofta. Bor men min mamma, pappa och hund. Går handels och administrations programmet andra året i malmberget.  Hästar är något jag hållt på med i 8 år tror jag om det inte är snart 10. Rider för tillfället bara en gång i veckan på ridklubben dundret. Dansar streetdance en gång i veckan också. Annars så ägnar jag mig åt skolarbete (har ganska höga mål), är med vänner, sitter vid datorn, fotar eller gör något annat roligt. Sen har jag min pojkvän, han ägnar jag väldigt mycket tid åt också och han har stått vid min sida i snart 2 år, lite berg och dalbarna är det väl ibland men det har vi också klarat ♥

Jag håller på att övningsköra inför körkortet, jag kör skoter då jag är i våran stuga. Ja, vad mer ska man säga. Jag är född 10 veckor för tidigt och var väldigt liten då men det överlevde jag. Har tagit konfirmationen då jag gick 8:an även fast jag nu inte är direkt kristen. Gillar att resa även fast jag inte gör det så ofta nu för tiden, har varit i mallorca, turkiet, gran canaria, cypern, USA, och så runt i sverige mycket, även till danmark, några minuter i finland ;)

Är det någon som undrar något så får ni väl slänga in en kommentar, nog för att jag bara tror att det är folk jag känner som läser men iaf ;D


Jag var liten en gång i tiden, haha..


21 januari 2011

Tänk att det redan har gått 21 dagar på det nya året? :O
Gud vad snabbt allt går, snart är det väl 2012 helt plötsligt, men först ska jag hinna fylla 18 ;)

Hur som helst är det en dag som har betydelse, jag och fredrik har varit förlovade i 1 ½ år ♥
Nu är det helg och jag har ingen aning vad som ska hända men det är skönt det också, vet iaf att jag ska gå till fredrik sen efter vi har ätit tacos här hemma, gott! Blir väl någon film och mys.

Vi har fått ett nytt schema nu för den här terminen, jag vet inte om jag gillar den lika mycket som den vi haft men det får väl duga det också. Den har kortare dagar men mindre sovmornar (hur säger man??) och jag som inte är en morgonmänniska tycker inte om det.

Tänkte börja med den här listan, som alla andra alltså.  Har tänkt göra det i en månads tid egentligen men inte orkat, men jag kommer inte göra det varje dag för om jag inte orkar annars så lär jag ju inte göra det nu heller. Men eftersom jag inte har någon fantasi och det så blir det ju iaf något skrivet, men blir väl typ en gång i veckan om vi har tur. Annars så blir det bara då det blir.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick





så fint med en bild som är sne men den gick inte att vända, inte ens efter 10 försök...

RSS 2.0