Utmanad

Lina har gett mig en blog award så gör den nu :)
- Dem som blir nominerad måste skriva ett inlägg på sin egna blogg.
- I det inlägget ska du skriva 7 fakta om dig själv.
- Och nominera 7 andra bloggare.

7 fakta om mig:

1. Jag har haft tinnitus ganska många år.
2. Jag är livrädd för kryp och sånt, spec spindlar, börjar gråta.
3. Jag saknar vissa saker i livet som man gjorde förr, men ändå är jag lycklig nu.
4. Jag är 10 veckor förtidigt född.
5. Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner, fast jag kanske inte visar det för dom.
6. Jag funderar alldeles för mkt! och vill alltid prestera bra i skolan m.m.
7. Jag älskar min pojkvän. och mina föräldrar, dom ställer upp så mycket

Jag nominerar :


- Sara E
- Linnea N
- Pernilla S
- Ylva N
-
-  Alla som har brunt hår
-


Förövrigt så rullar bara livet på och skolan haha, ska ta och titta runt lite till och sen slå på ett oth avsnitt och vänta på fredrik :) Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag fyller år! ;P

-

Inget funkar idag

25 augusti

Idag hade jag skola från 9 till 13.30 och jag vet inte vad jag ska säga om dagens händelser med lärarna.. men det tar vi någon annan gång :) Nu till saken, jag har fått en ny byrå/tv-bänk till mitt rum i en lite för tidig födelsedags present (fyller år om 10 dagar) och den har tagit ca 8 timmar att få ihop och då har det inte varit så svårt utan det har varit mycket att göra.

Tänkte visa lite bilder på mitt rum just nu men dom blev inte så bra för min webbkamera är inte så bra, men ni ser säkert iaf :) Den var större än vad jag hade tänkt mig men jag fick plats med alla mina filmer och sånt i lådorna så det var bra!



en lite dålig bild på lite mer av rummet också



En närmare och ljusare bild



Då jag ändå tog bilder så får ni en på så gott som
resten av rummet



Sådärja, nu ska jag gå och borsta mina tänder och sen gå och lägga mig och förhoppningsvis få somna i ett par omhållande armar. Imorgon har jag endast en lektion som är 40 min lång.. börjar 11.50 och slutar 12.30



- Du gör mig hel och halv på samma gång ♥ ily

Godnatt! :)


24 augusti

Hej, tänkte bara skriva några rader om vad som har hänt sen sist. Skolan har börjat och det var roligt att träffa alla men samtidigt som det är grymt jobbigt. Och sen sak som gör det värre är att sture våran mentor förra året har flyttat till luleå nu på 'heltid' han veckopendlade därifrån till gve hela 1an så nu har vi fått två nya mentorer och jag vet inte vad jag ska säga.. Helt ärligt, kvinnan är totalt annorlunda. Som idag huka hon sig ner under bordet och lekte typ 'titt utt' med erik :s och hon verkar tro att vi är dumma och att vi går typ i 2an ist för andra året. Och mannen är det enda att han typ bara står och inte gör nått utan att hon hela tiden får ta hand om allt. Men aja, vi får se med tiden hur det blir det jag ju vara så att eftersom att dom också är nya så det är lite nervöst och dom inte vet vad dom ska göra. Sitter nu hos fredrik och ska hoppa i badet strax och efter det titta lite two and a half men avsnitt och sen sova, jag börjar 9 imorgon och slutar 2 tror jag :) på torsdag och fredag börjar vi gå efter schemat som för övrigt jag är svin nöjd med bara det hålls som det är nu och inte blir sämre. Nu blir det badet och jag avrundar här, sov gott :)

Snart den 22 augusti

Hej, sitter här med fredrik ska snart slå igång ett avsnitt av two and a half men och äta lite gott till. Har nyss sett en film, "I love you phillip morris" och den var klart sevärd :) har inte gjort så mycket under dagen det har varit så dåligt väder och jag har inte varit på världens bästa humör..

Imorgon är den sista dagen på sommarlovet och jag tycker att det har gått sjukt fort! var ju nyss vi fick lov.. Men min sommar har varit bra trots sina upp och ned gångar och det är väl det som räknas :) första gången jag sommarjobbade, och jag kunde nog inte haft ett bättre jobb, trivdes väldigt bra :) och även första gången jag körde bil nu under lovet, men har faktist hunnit med det ganska mycket så börjar förstå allt lite bättre nu men det är fortfarande lite nervöst ;) Men nu är det ju bara 14 dagar kvar tills jag blir 17 år och då ska körkortet sitta om ett år så det är bara att träna :)

Nu märker man verkligen att hösten är påväg, det är kolsvart ute nu på kvällen och iskallt!
Och igår for resten av familjen till piteå så jag är kvar ensam i huset men som tur är har jag min älskling som håller mig sällskap, annars hade jag nog halvt dött av rädsla och ensamhet, haha.

Lite osammanhängande inlägg men ni får förstå, och i förra inlägget som jag gjorde från mobilen fick jag ingen bild till och nu har jag den inte på datorn så ni får se någon annan gång men slänger in en liten bild nu iaf, nu avrundar jag här. Sov gott! :)



Love you ♥

Provar blogga från mobilen

Hej, det var som ett tag sen nu men jag orkar verkligen inte sitta vid datorn då det är sommarlov och det känns som att man vill göra annat ist. Men om en vecka är man tbk i skolbänken igen och det har jag ångest över för känns verkligen inte roligt då man är van att vara ledig. Men det är ju bara 2 år kvar och 1:an gick fort så. Jag har ju kommit hem från en vecka i piteå då jag haft med mig lina som sällskap :) och det var väldigt roligt och tack för att du följde, vi måste förresten umgås här någon dag igen :) ska se ifall jag kan lägga upp någon bild och om det går får ni se en iaf haha. Om inte så någon annan gång. Imorgon ska jag till frissan och klippa mig för vill inte vänta så det slitna hinner komma ännu högre upp, har ju hunnit få tbk lite längd sen i maj då jag blev ganska så kort hårig jämfört mot innan. Och sen har jag ju tänkt redan då jag färgade bort mitt mörk/röda hår att till hösten ska det tbk för jag trivdes i det och ska försöka hålla det ett längre tag då. Så efter skolfotot så blir det att färga tbk det men nu med ännu mer rött, hade tänkt mig rött underhår och mörkt över :) tror inte ens att jag har lagt upp någon bild på hur mitt hår ser ut nu men ska försöka fixa det. Men nu nog om hår. Idag har jag varit och övningskört, har ju inte gjort det så mycket men det börjar gå bättre och bättre nu har typ kört 8 gånger och idag var vi iaf efter kullevägen och körde runt lite till stallet och så men måste fortfarande träna mer i trafiken innan jag kan börja köra lite mer överallt men det kommer det också :) är ju först om ett år jag ska kunna allt. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner nära fredrik så avrundar här och säger godnatt :)

RSS 2.0