22 juli

Det var som ett tag sedan?

Mitt sommarlov har bara en månad kvar och just nu är jag i piteå med fredrik som sällskap, för en vecka sedan följde jag med han och hans föräldrar till haparanda där vi sov en natt och gick runt på butiker och sånt. Köpte lite kläder, jacka och skor! Allt var typ på rea så slösade inte så mycket om man tänker på mängden jag fick med mig :) Sen fredag-lördag var vi i luleå och på lördageftermiddag for jag och fredrik med bussen ner hit :) dagarna har gått ganska snabbt och vi har hunnit med att gå på stan lite, solat, tagit det lugnt och spelat minigolf, haha :)

Till helgen blir det att börja fara hem mot gve, ska vara där i några dagar och sen åka ner igen :) efter pdol har varit kommer lina och stannar här med mig ett tag och sen då man far hem då blir jag hemma tills skolan börjar igen :) tänkte bara berätta lite av hur läget är nu och visa någon bild så blir att publicera det här inlägget och kanske titta något mer innan jag kryper ner under täcket till fredrik och slår på en film eller så och sen sover för börjar vara ganska trött nu :)


Haparanda stadshotell, inte värd pengarna man betalar
för att bo där! vi hade en tältsäng och en soffa som vi sov
på, och en dubbelsäng, för ca 1300 för en natt :S



Amanda hade köpt ringar, såg dom och
blev totalt besatt av dom, så frågade henne
vart och om jag fick, och sagt och gjort,
nu har jag dom :) har letat jätte länge ring(ar) till det fingret!



I ♥ you!

10 juli

Jag lever och mår bra, men jag är förbannad på min dator och min tv. Tv:n har inbyggd dvd-spelare men den har gått sönder och den går inta att laga så nu måste man ha med sig en dvd för att kunna se det, tidigare var det bara att ha med tv:n.

Och nu när jag startade datorn så tänkte jag, eller ja jag slog igång den för att jag skulle föra över bilder på skivor så jag kunde tömma min kamera så man kan börja om att fota, tror ni inte att då jag stoppar in skivan i läsaren att datorn inte läser? jo! även fast det är exakt dom skivorna jag brukar använda dom senaste gångerna, och då provar jag med en annan som jag har använt tidigare men det funkar inte heller, och inte heller att att datorn läser skivor som redan har innehåll som tex sims och sånt. grrrrr....! så måste prova köpa en såndär rengörare och om inte det funkar lämna in den någonstans så dom kan fixa den och om nu inte det går får man väl lösa det på något sätt men en ny dator hade jag inte vela ha då jag trivs med min men om jag måste så.

Jaja, behövde bara skriva ner lite arga meningar.
Förövrigt njuter jag bara av att vara ledig, sover ut och bara är.
Nästa vecka åker man till piteå i några dagar eller typ en vecka, har med mig moa som sällskap och det ser jag fram emot! Nu ska jag fixa lite mat tror jag och sen får jag se vart kvällen tar vägen :) hejdå! lagomt tråkigt inlägg men iaf

RSS 2.0