TOKIG!

Jag blir tokig på detta spel! fattar varför den heter det den heter: FRUSTRATION!

http://www.jesper.nu/onlinespel/action/5390-frustration/

Ni fick julänken iaf, men tokig är jag är på bana 9 och det är den sista banan enligt jesper som tydligen tycker det är lätt och har klarat ut den flera gånger..och jag tar snart livet av datorn. Prova spela säger jag iaf. Och så måste jag ta en ipren nu också, har svinont i skallen :/

Nationella i engelska

Har kommit hem från skolan för en timme sedan, otroligt skönt! har bara haft nationella i engelska, och jag tror faktist det gick bra :) engelska är inte min starka sida men. Nu har jag suttit här lite och ska nu ta lite mat och sen måla mina naglar. När mamma kommer hem ska jag gå till fredrik, eller så kommer han hit :) ikväll eller ja senare så ska ju jag, pernilla och linnea laga mat så det är där jag kommer spendera kvällen :)

Nu får ni ingen bild eller så, för sitter på mammas dator och hon har nog inga bilder :) ha en bra dag!

Resten


Var ett tag sedan en bild på mig laddades upp.


Fredrik har bytt hårfärg ;) och fått längre hår,
äntligen, haha :) (gillar lite längre)

varit förbi nattavaara en sväng och tog en promenad på
skaren, fast skönk några gånger! ;)
Men den var ganska hållbar.



Sen tog vi en "genväg" på hemvägen och det
slutade nästan i katastrof, haha. En nerförbacke
som inte hade skare, och lågskor...



En bild då jag sätter upp håret i snodd, haha



Te quiero ♥



Varit på en föreläsning





En tavla som jag har ritat, men den är inte klar än, ska bli starkare
färglaggd.. Men jag kan egentligen inte alls rita så den här är bara
ritad på tur. eller ja hur man nu säger


Det var allt jag hade att skriva om och visa tror jag, eller jo vi har nationella i engelska imorgon på morgonen och sen på eftermiddagen ska jag, pernilla och linnea laga mat och det :) var länge sedan det gjordes så det blir roligt. nu ska jag gå upp och äta och så sätta mig ner med matteboken och sen gå till fredrik :) hejdå!


27/4

Idag är det tisdag och jag har haft turism prov, tror det gick ganska bra faktist :) fick sluta ungefär 40-50 minuter tidigare, skönt :) Nu har jag satt mig här för att ladda upp bilderna från påsk och även från dom senaste veckorna om jag har nått från dom :) har ju tänkt göra det sen jag kom hem från byn efter påsk, men bättre sent än aldrig (nog för att jag tror jag sakt så många gånger) Men mitt bloggande beror helt på min ork och om jag har nått att skriva om :)

Bilder, typ allt är skoterbilder men det är det jag haft kameran med till:








Haha, jag :)


Självutlösare kan vara bra ibland då man vill att båda ska vara med ;P



Fint väder med sol!


Var ut och körde med daniela, linnea och pernilla på kvällen
Fotad med mobilkameran så syns inte så mkt


Grillade på kvällen


HAHA, måste bara påpeka hur duktig jag är på yatzy, eller ja vilken otrolig tur jag hade! haha eller så inte, jag, fredrik och hans pappa spelade och då spelade vi tvångs regler (man tar allt i ordning ist för väljer vad man ska satsa på) och det slutade väldigt fint för mig, med 90 poäng! haha. ja ni ser ju själv, fick en etta och en tvåa på hela första biten och sen typ inge bra sen heller :)

Ska publicera detta inlägg och sen fortsätta med bilder från mer närmare dagar i ett annat :)


Ojdå

Det var som ett tag sedan jag ens var in här, men har inte helt enkelt orkat. Jag har iaf fixat över bilderna på datorn från påsk, men jag måste vara hemma då och inte i skolan :) Snart har jag svenska, då ska vi läsa upp ett svenska tal på 5 minuter, jag ska läsa om beroende. Får väl se hur det går :) Och sen kan jag väl också saäga att våren har börjat komma nu, skönt! tagit fram sommarjackorna och skinnjackan, då känns det iag närmare sommaren. Det är bara sju veckoa kvar av skolan ungefär, sen är det sommarlov ;D

Nu ska jag läsa vidare runt på internet lite, bye


-

Fan vad jag älskar dig, du är fullkomligt underbar! ♥
Vill inte ta ett enda andetag utan dig älskling
Du betyder så mycket för mig




Tomt..

så jävla tomt i byn utan hästarna.. Och som jag saknar alla ridturer jag och linnea har gjort! Glömmer aldrig då ni försvann en efter en.. Om några dagar är det ett år sedan jag sa hejdå av bläsan. Fyfan vad det var jobbigt..



 



Du var så levande och såg frisk ut men din tomma blick var inte rolig.. och dagen efter var det bara ett tomrum.. det hugger till i hjärtat varje gång man ser det tomma stallet och hagen översnöad. Det är inte bara du som är saknad utan dom andra också.


Nu är jag tbk!

Från stugan, och även fast jag har haft med datorn och ett mobiltinternet har jag inte suttit vid den så därför jag inte har skrivit nått :) Men nu är jag hemma i gve, men det är inte säkert att jag skriver eller så nå mer för det för skriver bara då jag känner för det :) Och sen har jag ju tagit lite bilder och sånt också, men dom måste jag ju fixa innan jag kan lägga ut dom, eller ja iaf sätta in dom på datorn :P Nu ska jag iaf äta och sen får jag se vad som händer, så jag avrundar nu.

RSS 2.0