1:a Advent.. va?

Är det bara jag som är lite borta? haha,, tänkte att första advent var nästa helg, för det är ju inte ens december ännu. Men aja, så kan det gå.

Idag har jag och fredrik vaknat typ halv 2, haha. Men skönt då det var så kallt ute så då var det bara mysigt att ligga under täcket lite längre. Sen for han hem och då har jag tittat tv, gick en film somm jag inte hade sett. Sen har vi i familjen ätit och nu ska jag bara skriva klart det här och sen ska jag ut i kylan och promenera hem till fredrik.

Skriver kanske ikväll men annars någon dag här, haha :)

Svar till linnea: haha, jooo. klart det blir, lättere iår iaf ;)


Vinter!

Geee miiiigg riktigt viniinter och skoterskörning! ;D

och iår har jag äntligen kortet i handen och jag hoppas en annan skoter.

Några bilder från förra våren:
















Man har sjukt kul vissa turer, haha!  pch bilden där jag sitter vid skotern i snön och den står snett, Linnea körde och jag satt bakom. Hon tänkte inte riktigt på var hon körde så hon körde rakt ut i snön och så var det nå gamalt spår så vi fastnade och skoter hamnade snett pga det gamla spåret. Joag kommer ihåg att jag ramlade av skotern för att jag skrattade så mkt!

I don't want to close my eyes

Hej! haha, var ett tag sedan.

Men jag lever iaf, och jag har det bra ;) Igår var jag på snöyran, fick med fredrik tillsist och sen efter vi hade stått i kö en halvtimme så när vi kom in såg jag lina och annika så vi ställde oss med dom och tittade :) Det var ju folk som hoppade med cykel, skidor, snowboard, skoter och cross. Dom som var roligast och se på var ju skoter och cross, att dom ens vågar göra vissa saker. Men vad jag kommer ihåg var det bara två som kraschade (stavning?) lite värre. En kille på skidor, då dom ropades upp vem dom var landade snett och typ bröt/stukade foten. och sen då sista gången dom skulle köra så var det en som kraschade med skoter. Han skulle göra en bakåtvolt men tror han insåg att han hade för lite fart och då släppte han skoter och klarade sig iaf. Men skoter landade med huven neråt och mattan rakt upp, men tror den inte blev jätteskadad iaf.

Var roligt och se, men lite nervös var man då robin körde, inte så roligt ifall det skulle gå dålig. Men han var iaf lätt bäst på cross, bara han som vågade lite mer. Bakåtvolt och sånt. Fattar peronligen inte hur det går till, spec INTE med skoter :S men är man duktig så är man väl :) sen efter showen var slut gick vi till fredriks pappa som satt och kokade kaffe vid elden åt gällivare motor & maskin. Var där och träffade lite andra människor också. Sen fick vi skjuts hem till fredrik så sov jag där, var svintrött! haha.

Idag har jag bara varit hos fredrik då och sen gått hem, då har jag hjälpt till med middagen lite. Blev tacos, och sen har jag suttit här. Väntar på att sen fredrik mest troligt ska komma hit och sova, just nu är han ute och åter med hans pappa och nå :)

Jag ska försöka få tag i nån bild från igår, jag orkade nämligen inte ta med kameran för att det hade ändå blivit så kallt för händerna och stå och fota. Tror pernilla har fotat och tror hon sa om nån filmsnutt, kanske får sno dom hit om jag frågar snällt? (A) så får ni se litegran :) Men får se de senare, nu ska jag nog gå upp och prata lite med mamma och fixa lite.

Det var allt jag hade på hjärtat, haha! Eller jo en sak till, jag vill ha en skoter! vill kunna vara ute och köra, även här i gve med hjärtat. Btw en sak till, angående filmklippet jag la in i förra inlägget, har visat den till några och vissa tycker det är helt nprmalt och vissa tycker att dom är lite väl unga för en sådan dans. Själv håller jag fast vid att jag tycker dom är duktiga med för unga! saknas ju nästan bara en strippstång..




Blev ett långt inlägg, men nu, ha det bra!

Kvällen

tjohej!
har tillbringat kvällen på fjällnässlott på bifrost-medlemsmöte.
Tur att jag hade annika där iaf, för annars hade jag inte klarat av att sitta där xD
sen efter den så tänkte jag och annika att vi går in mot stan för att vi skulle hinna prata lite innan vi fick hämtning. Men det slutatde med att då vi var på stan tänkte vi att vi går ända hem, men då vi kom till coop hade vi fortfarande massa att prata om så vi var in där en sväng sen gick vi tbk till stan och gick en vända där och sen mot coop igen och hem till mig. Hahah, nog är vi som vi är! men har inte träffat henne mer än typ nån min i skolan bara för att säga hej nu på jätte länge, sist jag var med henne var nog innan sommarlovet! sjukt, nog har vi ju träffats men inte såhär typ. Saknar att gå i hennes och moas klass, tomt utan dom! Jaja, men jag är förvånad över att jag inte var som en glasspinne, hade bara skinjackan på mig xD 

Sen nu här hemma har jag bara läst lite bloggar och tittat runt på internet, och på en blogg hittade jag det här klippet och jag tycker ALLA ska titta den! Det är helt sjukt, dom är 7 år och grymt duktiga. MEN dansen tycker jag iaf är lite väl "sexig" för deras ålder! grymt duktiga och bra koregrafi (stavning??) men håller ni med mig och ålderna och dansen inte passade så bra? 






Nu ska jag fixa en liten till sak, sen ska jag dra mig mot sängen! hejdå! ;D

!

Jag hatar administration! Och jag har hela kapitel 9 kvar att göra.. och vi har prov på kapitel 5 och 9 om en vecka. Döda mig pleaassseee (a) ?

Okej, jag skojar. Jag har ett jävligt lyckligt liv men jag hatar administration.


tisdag

Idag är det tisdag och jag är i skolan, har skrivit matteprov på morgonen och jag tror det gick bra :)
Sen nu har jag haft lunch och jag börjar om 35min. Efter skolan ska jag på medlemsmöte med bifrost. Det är på fjällnässlott. Så det är mina planer idag :)

'Sen så pernilla och linnea, det går att fixa så att alla länkar öppnas i ett nytt fönster via kodmallarna. Ska göra det då jag har tid och ork :)

Nu måste jag springa till pressbyrån och måste avsluta här. Hejdå, hare bra! Ni som har mitt nummer kan nå mig på mobilen ;)


tänkte bara ..

..informera er om några saker

Jag lever
jag har haft en underbar helg
jag längtar inte till skolan imorgon
vi har matte prov också
Jag skrev mitt 100:e inlägg förra inlägget
Jag absolut älskar min underbara Fredrik!
Jag saknar stallet, och några av min vänner
Jag orkar inte skriva nå annat
Mer än att jag nu måste gå upp för min
oboy blir kall och sen ska jag ringa och säga
godnatt åt älsk för han kan inte svara på sms
och sen ska jag titta igenom matten och sen
ska jag sova! ha det bra! ;D


söööndag

Godkväller!
Sa ju att jag skulle skriva lite igår men orkade inte, hade slagit av datorn och legade nerbäddad undet täcket och säg en film med fredrik. Vi såg Goldeneye, en james bond film. Och jag råkade somna till i nån min när jag lutade mot fredrik, haha! Men filmen var bra :)
Igår gjorde inte jag så mkt, vaknade hos fredrik och var där ett tag sen for jag hem och då åt jag och pappa hjälpte mig med matten och sen efter det så for jag till fredrik för att se en film dom hade hyrt. Men den var inte bra :S var så konstig. Och sen gick vi då till mig. Och igår var det 21/11 och det innebär att jag har varit tsm med han i 8 månader nu :) ♥
 

Nu sitter jag och väntar på att Anna-Karin ska ringa, måste prata med henne om Ufo lite. Jag får ju börja rida och det igen nu :) Sen efter det ska jag ringa och höra hur långt borta mamma och pappa är, dom har varit i byn bara över dagen. Måste ju få i mig lite mat och får väl värma om dom inte är påväg hem ännu :) Inatt blir det att sova hos fredrik igen (ja jag vet, tjatigt. Men måste passa på då man kan) för vi är ju lediga imorgon då vi hade öppethus förra lördagen ;) Vi får väl se vad som annars händer men kanske skriver igen imorgon :) men tills dess så får ni lyssna på en jättebra låt och ha det så bra! ;)

låten: http://www.youtube.com/watch?v=dgyTBKkYtW4

(och jag ska försöka fixa så det öppnas i ett nytt fönster!)


Äntligen fredag!

Har varit i skolan idag, sen efter skolan var jag och mamma på ericsson och lite sånt :) Efter det har jag bara typ suttit här och läst bort bloggar och såntdär. Ikväll blir det at sova hos fredrik, skönt! och sen är vi ju lediga på måndag så har extra lång helg, yeeeeees!

Blir inte så mkt mer som jag skriver om, får bli imorgon nångång :)
Ha en bra helg och se till att det blir fredags mys för hela slanten ;)

http://www.youtube.com/watch?v=bzTRCbWvIlY - bra låt!

Haha, skickade texter jag sparat åt lina och hittade den här
tyckte den var bra ;)

Bengt Magnusson i sängkammaren:
- Älskling, skall vi ha sex?
- Nej, jag har huvudvärk.
- Är det ditt slutgiltiga svar?
- Mmmm.
- Du är helt säker?
- Ja!
- Ingen tvekan?
- Nej!!!

Bengt tittar länge på henne och säger till sist:
- Då vill jag utnyttja min livlina och ringa en vän..




19 november

Sitter på datakunskapen (ovanligt va?)
Sitter och jobbar med excel, det är tråkigt! men går iaf.
Igår var jag med fredrik på kvällen, pratade ganska mkt.
Nu är jag jättehungrig, och ha inte lunch förän om 40 min!
Har inte ätit nåmer frukost än nån tugga av en macka, fick
springa till bussen så var så svårt att tugga så kunde inte
äta hela. Sen har vi bara haft lektion med sture och det
enda jag behövt göra där var att fylla i konturer runt ett ord.

Kom nyss på att jag har en japp i skåpet så gick ovh hämtade
den, måste till konsum och köpa mer gott till sånahär dagar.
Nu ska jag jobba vidare och njuta av min japp lite, hade! ;)

 


kl 18:20

Nu är klockan det som står i rubriken, och jag väntar på att fredrik ska vara klar med sitt träningspass så jag kan sticka dit. Idag har jag varit och badat som jag nämde tidigare, och det var skönt! simmade ganska många längder och tränade arm-styrka genom att dra upp hela sig på "hoppplattorna" (höll i handtaget och drog uppåt, på dom där silvriga) och det kan jag lova var jobbigt efter några gånger och jag har ont i händerna som fan ;S men bra träning iaf! ;)

Nu ska jag gå upp och sen sticker jag, han skrev just ;)



Det finns ingen som du.
Du kommer alltid finnas i
mitt hjärta, oavsett vad.
Du förstår mig och kan
se vad det är, du är så
underbar så jag tror jag
drömmer.

Tack för att du finns!
Utan dig kan jag inte
andas, jag älskar dig! ♥



Tävlar

Jag är med och tävlar om en iphone med valfritt skal på http://fokis.se/ från Mrgizmo :)
Om jag vinner vill jag ha skalet http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Engraved-Case-med-fjarilar-rosa.html och helst en vit iphone :) Man kan ju alltid hoppas på att man vinner! :)





18/11

Nu sitter jag här, börjar om 5 min så måste gå typ nu.
Men efter skolan idag ska jag iaf följa med amanda, cissi och linnea på badet. Har inte badat på svinlänge så ska bli skönt! och sen på kvällen ska jag vara med fredrik, och jag skirver senare idag mest troligt igen för att skriva lite mer, för hinner inte nu. Ha det bra!


Tisdagen den 17 november

Sitter i skolan nu, har lunch ännu ett litet tag. Har typ inte gjort nått på stures lektion idag så har inte varit så tungt. Nu efter lunchen har vi administration, och det är verkligen inte roligt. Jobbigaste ämnet! Men sen efter det har vi fältuppgift och det är ganska skönt. Jag/lina/jesper och dennis ska till volvo, pappa har lovat att svara på frågorna :) Sen efter det slutar jag, behöver inte tbk och det tar nog inte jättelänge (tror jag iaf?) så blir nog en lite kortare dag, skönt! 

Efter skolan blire nog att börja skriva smått på min bokrapport, ska vara inne till jul men har läst ut boken för ett tag sedan och kanske är bra att skriva medans man kommer ihåg. Sen efter det så skulle jag väl träffa fredrik, blir nog att göra nått. Igår var jag och han med sara ute och åkte bil några timmar. Fredrik lärde henne att sladda, haha. Lagomt rädd hon var ibland! Körde typ runt på villaområden och sen även på stan, och såg polisen med jämna mellanrum. Dom stoppade 2 bilar, iaf vad jag såg. Båda gångerna med blåljusen haha. Men hon klarade sig iaf, det är ju bra! Och jag kan säga att hon faktist fick till det efter ett tag :) 

Nu börjar min administration, så måste sluta skriva :) men blev ju lite info iaf. 


 

Datakunskap

Sitter här på datakunskapen! Ligger nog lite efter skulle jag tro, men det kan inte hjälpas. För att jag måste ha hjälp med uppgifterna och då går det inte så bra att jobba. För han måste ju hjälpa anda också, så går ju lite segt för mig. Men jag klarar mig ;D

Igår gjorde jag typ inget alls, mer än då att vara med fredrik. Med det menade jag asså att vi bara tog det lugnt och förbredde oss för en tung vecka igen. Idag ska jag nu direkt efter skolan, om 15 min. (får sluta en kvart tidigare ;D ) så åker jag direkt till amanda och är där tills jag ska äta. Och sen efter maten och det så blire att umgås med hjärtat, ska nog bara ta det lugnt och titta en film ;) skönt efter en jobbig dag i skolan, för måndagar är jättejobbiga ;S Och idag på svenskan ska vi inte ens prata om, haha! fyfan vad vi skrattade, jag hade min lilla humor med amanda. Och det blev lite roligt. Men bäst var *Jag vågar inte ens ta i ..... med en tång* och sen vi roliga som vi är skrev vi in "den" och det blev lite garv. Ni kanske inte förstår men haha ;D

Nu ska jag börja avrunda från lektionen, så kanske uppdaterar senare ikväll om jag orkar sitta på datorn en stund. Annars får det bli någon dag :) Och jag tackar för alla kommentarer, det är dom som gör att man fortsätter blogga. För annars känns det lönlöst, om typ ingen läser. Men ändå så bloggar jag inte för att andra, utan för att jag vill skriva ned tankar och roliga saker. Och sen då lite vardag, det är roligt att gå tbk och titta. Men kommentarer är roliga att få, tror dom flesta håller med mig ;)


Hahaha! xD jag gjorde nå test på samma sida som jag räknade ut mitt BMI i nått tidigare inlägg jag laggt upp. Snyggt resultat jag fick haha x) Kanske är ämnad att vara tjej. 



Nu ska jag dra, bussen går om 7 min!


14 november

Goddagens!
Idag har jag ju varit i skolan från 11 till 2. gick väl bra iaf.
Fick även veta mitt provresultat från torsdagens prov, Alla rätt! ;D stolt över mig.
Sen efter det åkte jag med fredrik hem till han, var där ett litet tag och sen hem för att äta och nu har jag gjort det och fixat lite. Ska strax gå och duscha och sen går jag iväg till mitt hjärta, och nu ska han få hans present :) fi får kanske se sen om jag orkar visa :)

Blir inte så mkt mer skrivet nu utan slänger bara in en bild och en dagens. och låten i den är från igår i idol, tove. Hon var grymt duktig

dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=lRFonUoUY5E
dagens frisyr: uppsatt
dagens klädsel: jeans, linne och adidas. och underkläder
dagens roligast: haha, lina då hon öppnade en dricka pch den svämmade över och hon fick kommetaren "ditt vatten gick" av fredrik.
dagens planer: fredrik
dagens vill ha: längre helg
dagens saknad: vet inte
dagens tråkigaste: att det snart är skola igen
dagens måste: inget alls
dagens dricka: multi
dagens köp: ingeet
dagens mat: mexicana pizza
dagens mående: bra!







fredagen den 13 har just slutat

Nu är det inte längre fredag utan lördag, och jag har då inte haft otur eller sånt idag så.

Kvällen/eftermiddagen spendeerades med pernilla, vi åt tacos och babblade hela tiden, det är så då man inte träffats på ett tag. Sen har vi även sett lite tv och idol och de. Sen for jag därifrån då pappa kunde hämta mig och då for jag till fredrik, vela träffa han lite innan imorgon (läs idag-lördag) blev massa prat och bara tog det lugnt.

Nu ska jag snart kila ner och krypa under täcket, för har ju det där öppethus imorgon *suck!!!* men jag överlever väl. Och sen vill jag bara säga att om jag har massa stavfel är det för att jag skriver från mammas dator och det är jätesmåa tangenter och jag är inte van.

Jag vill avsluta med ett stort GRATTIS till min älskling som fyller år idag (lördaag)



Hoppas du får en bra dag! trots att du måste vara lite i skolan
Jag älskar dig! ♥

Fredag!

Idag har jag också haft kort dag i skolan, direkt efter skolan for jag med lina på stan en sväng. Hämtade en sak. Sen har jag varit hemma och fixat lite, och snart ska jag fara upp till pernilla för att äta där. Imorgon har vi öppet-hus på skolan och det innebär att jag måste vara där fast det är lördag, men nästa måndag är vi lediga så det jämnar väl ut sig kanske. Och sen är efter det imorgon ska jag tillbringa dagen och natten med min älskling :)

Nu får ni ingen mer uppdatering idag vad jag vet, kanske om jag orkar ikväll.
Ha det bra.


Kommer alltid vara vid din sida
och du är perfekt i mina ögon

Framtiden

Är ni också som jag?
Jag sitter och tänker på framtiden, hela tiden! Det är jätte jobbigt ibland och vissa dagar har jag bara lust att lägga mig under en sten och hoppas att tiden stannas upp lite. Allt går så fort!

Jag har så sjukt lyckligt liv, vill inte att framtiden kan komma att förstöra det. Visst vill jag bli lite äldre och sånt men jag vill inte tappa allt jag har nu. Flera gånger per vecka ibland kan jag gråta över framtiden, spelar ingen roll ifall det jag tänker på är om en månad eller om 10 år. Jag är så sjukt rädd för framtiden och det som kommer med den. Jag vill absolut inte lämmna mitt lyckliga liv nu, och jag är också rädd för hur personer kommer förändras. Dagarna rullar på hela tiden, mkt nytt händer och allt sånt. Vissa saker är bra men några dåliga. Och det måste jag nog lära mig att det alltid kommer vara så. Sen en till sak jag borde lära mig, jag borde börja leva en dag i sänder. i det livet jag har nu.

Jag är rädd för så mkt
Men mest av allt är
jag rädd för dina ord..

12 november

Idag har jag haft prov i skolan.
Det gick bra, tror jag iaf :)
Sen har man bara varit där och sen efter skolan
for jag till lina och där var jag till kl6 och sen har jag ätit,
försökt plugga matte och spelat lite nitendo 64.
Nu blir det nog att snart gå iväg till fredrik och då jag kommer
hem därifrån blire bädden. Det var inte så mkt att skriva om idag
så ni får bara det där lilla :)


i måndags

Nu kommer det många händelser här!
Många pga att lina var grymt trött och det inebär flummmmmm.

Första lektionen, engelska:

Jag: *läser ur en bok och ser en humor som jag och amanda kan misstolka
lite och visar henne*
Amada: Va?
Jag: det står Lick it! I sad, Lick it!
Amanda: Vadå?
Jag: *tittar på henne*
Amanda: *fattar och börjar garva*

Ni behöver inte veta varför jag och amanda misstolkar saker om den
saken, hahaha!

Sen på administrationen:

Lina: Monica, kan du hjälpa?
Läraren: jodå
Jag: jag är också där och behöver hjälp
Läraren: då ställer jag mig mitt emallan er.
Vi: okej
Läraren: *Förklarar och tittar för stunden på mig*
Jag: *Tittar på lina, ser hur hon far fram och tbk med huvudet
och hennes ögon faller ihop*
Jag: *småskrattar*
Läraren: *vänder sig mot lina och ska förklara*
Lina: *Skiner upp som en sol i samma sekund som läraren
vrider huvudet mot henne*

Hahaha, någon som var trött? Men lyckades unkomma att läraren såg det.

Sen:

Jag och lina är påväg till maten:

Lina: AAAHHH!! en bil kommer bakom oss!!!
Jag: Ta det lugnt
Lina: *Tippar/småspringer och vifftar typ med armarna i
sidled åt vänster bakom mig och sen åt höger igen
framför mig*
Jag: lina vad gör du?
Lina: visste ju inte vart jag skulle ta vägen!!?
Jag: den svängde bakom oss
Lina: aaha
Båda: hahahah!

Så efter vi hade ätit skulle vi till konsum, hon babblar på att hon ska vara mer diskret.

Lina: nu ska jag vara diskret
Jag: okej, lycka till
Lina: Hej! (åt några som kommer)
Dom: hej
Lina: *går några steg framåt och halkar*
Lina: AAAAAAAAAAAAHHHHHÅÅÅ!!
Dom: Hahaha.
Jag: Du som skulle vara diskret.

Sen väl inne på konsum så står vi i kassan, en ung kille får lära sig hur mån gör och det så tog lite extra länge.

Lina: saffran?! *pekar på en påse som är fasttejpad för att man
ska se att dom säljer saffran vid kassan*
Jag: ja, Och det kan du ju köpa och hälla i håret så du blir gulhårig,
du tjatar ju om att det redan är gult, fast det inte är det! Men om
du tar och köper det så blir det kanske det gula du inte har nu.
Lina: vadå gul av saffran?
Jag: ja? Lussebullarna blir ju det?
Lina: JAAAHAAA! saffran xD

Då först klickade det för henne att det var det man hade i lussebullarna.

Efter konsum och at vi hade pratat med annika och Ch började vi gå mot skolan.

*Möter ett killgäng som går förbi oss, och nån av dom tuggar toy*
Lina: Åhhh, gott toy!
Jag: *Tittar på henne*
Lina: Jag vill SMAKA!
Jag: hahaha! va?
Lina: *fattar vad som hon hade sagt, haha.*
Båda: Hahaha, nu går vi vidare så dom inte tänker nått.


Väl då vi var på lektionen, matte.
Vi fick tbk våra matteprov och amanda vågade inte se vad hon fick.


Lina: Titta då amanda!!?
Amanda: jag vågar inte!
Lina: Ge hit så kollar jag!
Amanda: Neeejj!
Lina: *springer mot henne*^
Amanda: *ser det och börjar springa ut*
Lina: *hinner ikapp och just då dom har paserat dörren ut
så får hon tag runt amanda*
Amanda: *snubblar på linas fot och far ner på golvet med en
dunst och landar på magen*
Lina och amanda: HAHAHAH!
*dom kommer in och sätter sig igen*
Jag: vad fick du då amanda?
Amanda: har inte sett ännu...
Jag: titta då.
Amanda: Tittar

Hahaha, man hörde bara en dunst och sen asg.

Haha, mellan rasten från matten till svenskan så var jag och träffade fredrik.
Fick småspringa genom ganska djupsnö som är svår att gå i.

Jag: *kommer upp för trappen där resten av mina tjejer sitteroch min engelska
lärare står och pratar med dom*
Linnea: Har du varit hos din boyfriend nu?
Jag: jodå *andades lite tungt och var röd om kinderna för
att det var jobbigt det med att gå*
Lina: *tittar på mig* Haha, VAD har ni gjort??! Du
är ju alldeles röd och ruffsig i håret! xD
Min engelska lärare: HAHAHAHAHAH! *och går därifrån vifftandes med
handen och i asg.*
Alla tjejer: HAHA!
Jag: *Går till spegeln, fixade till håret och tittade om jag var så röd* Men
lina, du vet väl att det var du som ruffsade till mitt hår inne på matten
innan jag gick?! och det var jobbigt att springa i snön.
Linnea: Skyll på det va ;)
Lina: jo jag vet (hon hade gjort det) Men det var så lägligt att säga så!
Jag: hahaha, jo kanske.

Haha, en av dagens bästa!

Inne på svanskan:

Lina: *sätter sig på stolen och sen drar hon ner dragkedjan på jackan*
Linnea: Men linaaa?! (trodde hon fes)
Lina: Det var min dragkedja juh!! hahahah!
Linnea: hahaha, tänkte väl.

Sen så sitter vi där och jag till lina:

Jag: lina, visst är dom som bill och bull?
 (syftar på två personer som vi kallar det ibland)
Lina: haha, va? snarare kortis och långis!
(syftar på någon annan)
Jag: Haha, nej? *säger vem jag menar*
Lina: jaaahaaa, jooo.
Jag: haha, kortis och långis, kan misstolkas xD
Lina: men hallåååå, tänk inte så xD
Jag och sen hon: Hahaha.

Hahaha, det var en händelserik dag för sådana händelser!
Och lina visade verkligen gång på gång att hon hade en stor BLOND sida ;)
Blev mkt skratt under skoltiden kan jag lova! haha.
Men det förlänger väl livet, inte sant?! ;)

Nu ska jag kila iväg till min älskling, bloggar väl nångång :)




det var som ett tag sedan, eller?

Först och främst blev jag glad för alla kommentarerna jag fått, tusen tack ;)

Och som svar till lina, så JA den låten är kärlek! Beskriver mkt av det jag känner iaf.

Idag är det då onsdag, det betyder att jag har haft en kort och inte så intensiv dag i skolan, skönt! jag har kommit hem och har då pluggat igenom till provet vi har imorgon, tror det kommer gå prima om jag ska vara ärlig, iaf om det är dom sakerna som jag har pluggat på som kommer. Men borde ju vara så för det har ju sture sagt, att det bara är frågorna.

Igår var en jävligt jobbig dag, hade egentligen sovmorgon men var tvungen att stiga upp ännu tidigare än vanligt. Jag och pappa skulle iväg till mbgts VC för att få svininfluensavaccinet. vi kom dit ca kl 07.25 och då var det redan lång kö. Fick ju stå där och vänta, sen efter typ 40 min kanske började dom dela ut kö-lappar så man inte behövde stå just där i kön. Spec för dom som hade småbarn med sig. Jag fick kölapp nummer 97, betydde att det var så många som var före mig, lyckat tänkte jag. Men då såg det iaf ljust ut att vi skulle få vaccinet för det borde ju finnas mer än 100. Och det känndes bra för då hade man inte stått där i onödan. Ca 09.20 blev det min tur att få vaccinet. Hade stått i kön i 2 timmar. inte roligt. Men iaf sen for jag till skolan.

Biverkningar sägs väl vara ganska vanligt och att många är rädd för dom, jag vela först inte ta sprutan för att jag ansåg det som onödigt men blev sen att jag ändrade mig för att värna om livet. En liten spruta mot lång tid sängliggandes? Men jag har iaf bara ont i armen, kommer nog ha det några dagar till ännu men det är inte så farligt :) eller ja, igår hade jag lite illamående men det gick över då jag gick och sov.

Eftersom jag inte har bloggat på några dagar kommer det ganska mkt, men det ska jag skriva ett nytt inlägg om. För mest av det hände i måndags. Och jag har varit för lat för att slå igång datorn tidigare.

Snart ska jag äta och sen blir det väl att vara med fredrik, måste nog vara hundvakt också så jag får väl be han komma hit :) Läs inlägget som jag kommer skriva snart om ni vill veta väldigt roliga händelser. haha.

    

Vill ju inte se ut såhär, hahaha! ;)


Läääääskigt!

Tog denna text från ehlins blogg.

Om 11 september:

 1) New York City har 11 bokstäver







2) Afghanistan har 11 bokstäver







3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver







4) George W Bush har 11 bokstäver







Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten:







1. New York är den 11:e staten







2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 = 11)







3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 =11)







4. Tragedin skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9 + 1 + 1 = 11)







5. Som du kanske känner till är ”US emergency services” telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1=11)







Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!







1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)







2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4= 11)







3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11)







4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedin.







Nu kommer något som är ännu märkligare:







Den mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen.







Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:







”For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle.



The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and



while some of the people trembled in despair still more rejoiced:



For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was



peace.”







Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen.







Tror du fortfarande att det er en ren tillfällighet? Prova detta och se vad du sedan tror och tycker:







Öppna Microsoft Word och gör följande:







1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers.







2. Markera Q33 NY







3. Ändra storleken till 48







4. Ändra typsnittet till WINGDINGS (Ev. WINGDINGS 1)


Det där om Word, det funkar, prova själv!
Läskigt är det då :S

-

Sitter här i skolan, har alldeles strax administration.
Det är inte roligt men jag får väl pinas, haha.
Jag vet inte vad som blir idag, men får väl se.
Måste iaf plugga lite, blev inte direkt nå sånt i
helgen, men idag måste det nog bli.
För ha prov imorgon, om vi inte får flytta den.
Sen hoppas jag att jag hinner göra nått annat också.

Nu måste jag avsluta, randiga tanten kom.

Ticko - Du är

Hej älskling jag börjar med att säga tack
du är mitt ljus över dagen du är mitt lugn varje natt
du är min livs glädje
du är min medicin
du är min o jag är din
du är mitt hela fucking liv
du är en ängel ena halvan av min kropp
du är den bästa tjejen som jag någonsin kunnat fått
du är den jag alltid önskat att jag har haft
du är min styrka att överleva
du är min inrekraft
du är hanna och jag är bara tobbe att jag någonsin skulle få dej på fall det va bara
något jag trodde, hoppas att du känner som jag att vara vänner är bra
men tillsammans är underbart
om du bara är en dröm låt mej sova då för jag tror det är bäst för oss båda två
om jag skulle dö är du rosen på min kista skulle hålla den vid liv skulle aldrig låta den vissna

Du är det bästa jag har lämna mej inte snälla stanna kvar
du finns när jag behöver dej


jag är jävligt glad för du är tryggheten jag bär på
att jag aldrig lämna dej det är någonting jag svär på
man ska aldrig säga aldrig men jag kommer stanna med dej
om du skulle falla så lovar jag att jag bär dej
jag skulle aldrig någonsin släppa taget för jag skulle bära
dej tills dagen kommer tills den dagen jag dör
även om jag bryter fötterna så bär jag dej fram för om man tänker efter så är kärleken kall
jag ber om ursäkt om du tycker att jag hackar på dej ibland
jag lovar dej mitt hjärta står i massa lågor som brinner för det du ger
du tror du vet va jag känner men jag känner så mycket mer
du kanske tror jag bara smöra men jag lovar det är sant
utan dig bredvid mig baby så tappar jag min balans
du är glöden som brinner du är allt jag ber om
om våra barn ska bli till sanning jag längtar tills jag får se dom

Du är det bästa jag har snälla lämna mej inte snälla stanna
kvar du finns när jag behöver dej
älskling kom och lägg dej här intill brevid mej  ♥


http://www.youtube.com/watch?v=3A6rfq_oWt4


vill ni veta så läs, hah

I text til er som vill läsa vad resten av min dag ska vara:

♦Nu ska jag iväg med mamma och hämta mat.
♦Sen ska jag duscha.
♦Sen efter det ska vi gratta pappa.
♦Sen ska jag plugga, lite iaf.
♦Sen blir det nog någon film eller så med fredrik
  som får avsluta en lugn och skön helg!


I bilder:











 

 


..

Jag saknar tiden med den här hästen!



Det är många hästar som försvunnit ur livet, men så är det väl.
Men den här hästen fick jag sån kontakt med, hon var bråkig och elak ibland.
Hon var ingen favorit, folk frågade hur jag kunde gilla den hästen.
Men för mig var hon bäst, jag och hon tog oss igenom lektioner och dagar tsm
trots att det ibland var omöljigt. Båda var så envisa. Det är sjukt egentligen hur
man kan ha känslor för en häst så, det är ju inte som kärleken till en människa men
iaf. Känslan då hon efter veckor av envishet och olydnad äntligen kom och satte
huvudet i famnen på mig då jag satt lutad mot boxväggen
, hur hon stod helt lugnt
och stilla och bara njöt av att bli klappad. Eller känslan då vi tog oss förbi två hinder helt
felfritt, och hon såg ut att älska det lika mkt som mig. Öronen framåt och ivrig att hoppa
det som var framför henne, inte som alla vägringar och alla kämpande gånger vi haft då
vi bråkat med varandra... Kontakten med dig och ditt lilla huvud som stack up då man kom
gående i stallgången är något jag saknar. Även om jag inte hade kunnat rida dig nåmer.

Det där är kanske bara såna som håller på med hästar som fattar men dom som gör det
vet nog vad jag pratar om, att vinna någons förtroende och se resultaten.

Söööndag, usch..

Idag är det då söndag, jag vaknade upp hos fredrik och sen var jag där ett tag sen har jag gått hem och nu sitter jag här. Ska om inte så länge fara och hämta mat med mamma, eller så får hon fara själv.  Idag står det på schemat att jag ska iaf plugga lite och såklart gratta min far på farsdagen.

Får se vad jag uppdaterar med senare men nu orkar jag inte skriva, ska titta min bdb också sen måste jag ju kanske fara som jag nämde i nån mening ovanför, haha.

Du är sjukt underbar!
- hoppas du vet det


life is good

Goddag på er ;)

Natten tillbringades hos fredrik, och fredagsmyset som jag nämde stämde totalt, fatta underbar pojkvän jag har. Det rann några tårar längsefter kinderna, men kan då säga att det var lyckotårar.
Kom hem för kanske en timma sen eller så, ska sitta här lite till och jag pratade nyss med pernilla i telefon. Inatt hoppas jag att jag kan få mamma att låta mig sova hos han igen, hon ska nämligen tvätta. Och det hörs mkt till mitt sovrum.

Det kommer nog inte uppdateras här så mkt, men kanske ett inlägg eller två. Nu ska jag iaf fixa några bilder, men jag hade vela ha ett bra program för det. Någon som kan ge mig ett tips om en LÄTTANVÄND redigeringsprogram som finns på nätet? Tacksam och ni har någon ide.

Svar på kommentarer:
Linnea: om du menar där jag hade räknat ur BMI och de så har du länken här http://www.kalkyleramera.se/kropp/bmi.php Finns massa andra roliga där också, du lär ju märka ;) haha

Amanda: för det första, BANANLACKET SMAKAR SKIT! ;) och sen för det andra kan jag tala om att det gjorde svinont! mamma sa åt mig efteråt "Såg att det gjorde ont, du knöt nävarna så dom nästan vitnade" och jag halvskrek litegran. Hon tog med den där vassa saken som dom "skrapar" runt med. Med den tog hon runt hela tanden och det blödde inte lite kan jag tala om ;S Sen sköljde hon med saltvatten och med någon illasmakande munskölj, mums! inte alls!! Men annars är inte tandläkarn nå farlig, men inte var det då en höjdare igår.


Nästan sådär hemsk var det, tyyyyyp.





Uppdaterar senare, om det är nå viktigt så nås jag på mobilen, ni som har mitt nummer :)

Nu är det dags för fredagsmys!

Fredag idag, jag hade bara skola till halv 11.
Då for jag till fredrik och var där tills mamma kom och hämtade mig och då for vi till tandläkarn. och jag hade tur, fick komma in efter ett tag och då tittade dom. Resultatet var att det inte var någon tand. Men massa skräp och kanske en början på en infektion då tanden ligger och skaver mot den andra. Men dom sköljde rent och massa sånt så nu är det då bra ;D

Sen har jag farit runt lite på stan bara.
Sen har jag ätit och fixat lite, nu ska jag gå till fredrik och där blir jag över natten så jag skriver ingen förän imorgon iaf. Men ni får ha det så bra iaf, jag ska då ha fredagsmysigt! ♥

Sitter i datasalen

hejhå

sitter här i datasalen, börjar typ lektionen nu. Ska ha datakunskap :P Inte så roligt men aja. Idag hoppas jag min mamma ringer till tandläkaren för att jag knappt kan tugga, ibland inte ens prata. Jag håller på att få en tand längst bak i munnen på vänster sida, och jag  har inte ens plats för den så det kommer säkert bli så att jag måste dit och så for dom göra som dom gjorde med mammas visdomständer, skära ut dom! ;s

Är inte så roligt med jag kan ju inte gå såhär, och det är tacos i skolan idag. Tacoskalen är ju jättehårda det kommer inte gå så bra tror jag. Men vi får väl se. Och sen det är ju jätteroligt har jag kommit fram till att jag kommer måsta göra typ innan året är slut:

♦ En svininfluensavacin spruta nästa vecka
♦ 3-4 veckor efter det måste jag ta en till sån (dos 2)
♦ kring jul/nyår måste jag ta sista gardasilsprutan
  = 3 sprutor innan året typ är slut.

♦ Fixa mina tänder, än så länge är det bara en dom måste dra/skära ut men kommer säkert bli åtminstone en till för att den på höger sida där nere är typ påväg snart också.

Nu ska jag sluta gnälla om det men det kommer nog göra lite ont.

Idag vet jag inte vad som händer just efterskolan ännu men senare på kvällen ska jag iaf vara med fredrik :) ♥

Haha, hittade ett test på internet. hur fan ska det gå till? 6,2 kg? aldrig.

Kanske uppdaterar senare då jag kommer hem men om inte så skriver jag väl senare.


onsdag

Idag slutade vi halv 12, skönt!
tog bussen med lina till stan och vi tog en fika och gick runt där sen for vi till geracom och hon fick uppdatera sin mobil. Efter det åt vi på frasses och sen tog vi bussen tbk till stan då vi handlade lite :) Sen kom pappa och hämtade oss. Nu sitter jag och pluggar matte och ska göra det bara lite till sen blir det nog att träffa fredrik :)

Imorgon har jag matteprov, får se hur det går. Hoppas på bra iaf.
Nu ska ni bara få två bilder och sen ska jag jobba klart matten.

Fika



Blondie och brownie

Det är inte alltid lätt...

Hej, upptaderar bara snabbt nu innan jag måste slå av datorn och sova.
Var ju ingen skola idag så har ju sovit mkt så är inte säker på att sömnen inatt kommer vara så bra, sen saknar jag mitt hjärta som jag vill ha nära mig, så galet mysigt att sova då haha :)

Imorgon slutar jag vid 12 och jag tror då att jag och lina ska på stan och sen typ ut och äta ;) sen måste jag plugga/läsa igenom matten, har prov på torsdag. Men att ja.. Ska nog sova nu men kommer väl ett inlägg imorgon skulle jag tro. Godnatt ni som läser! :)

You'll always be a part of me
You'll always be the only one
I love you until the end ♥


En tisdag

Hej!

Skulle blogga igår men jag orkade inte, men iaf det var ju skola och vi fick en hel del skratt och sånt. Ska ladda upp en liten sak sen som vi fick skratta extra åt haha. Sen fick jag även tbk mitt dataprov jag gjorde innan vi fick lov, är nöjd över resultatet, trodde inte jag skulle få så :)

På matten körde jag, Amanda och Lina "gissa vem" leken..
*Amanda valde en person Lina skulle lista ut vem det var*

Lina: känner jag den?
Amanda: bättre förut iaf!
Lina: hur gammal?
Jag: 18, kanske 19
Lina: ahaa är han snygg?
Amanda: näe det tycker du inte!
Lina: men åh, då lägger jag ju inte märke till honom!
Amanda: men han har en sak du tycker är snygg!
Jag: ASG!
Lina: hahahah hmm, håret? näe m njag vet inte vem det är..
Jag: det är inte håret men han är blond
Lina: han är inte snygg, jag kände han bättre förut, jag vet ej vem!
Amanda: en liten ledtråd får du då.. *kollar på mig och säger vad det är*
Jag: neej, det blir för lätt! *försent*
*Lina visar på sig vem hon tror det är*
A&J: *nickar*
Lina: FYFAAAAN, USCH.... uhhhh.. äckligt! *skriker ut det när hon fick reda på vem*

(tog texten från lina, hoppas du inte dödar mig ;) )


Idag då, skulle kliva upp på morgonen och just då ringde lina till mig och sa om hon skulle göra mig glad och då sa jag ja och vad det då var. Hon sa att skolan är inställd för det finns inget vatten och man blir hemskickad, då var jag klarvaken och glad! ;) tack för att du sa! ringde då till fredrik och sa var som det var, han var i skolan men for hem ganska fort. Mötte han efter ett tag och när vi kom till mig kröp vi ner under täcket och sov i några timmar, jävligt bra tisdag kan jag då säga! ;D fick mysa med min älskling och sen ska jag tror jag till han ikväll också :)

Nu måste jag gå och se vad fan hunden skäller åt ute
- Det var åt robin som kom med bilen och skulle hämta nå element haha. Och nu blev hon iaf tyst, pappa och han kom in och ska dricka kaffe. Och nu hoppas jag då att pappa ska ta och be han rekomendera en skoter, han kan nog sånt bra ;) vill inte ha mammas en till vinter. Och nu kom jan-åke också, ännu mer råd! 

Nu får ni se lite bilder från igår:



Jag och min blonda vän! love you



Lina är ivrig i att lära sig saker på data lektionen ;)



Jag följer faktist också med, men tjorvade ganska mkt för mig. Fick nå tröghetsblickar från läraren och tjejerna i klassen haha! ;) man kan inte alltid vara smart..


Ni ska få dagens låt också:
http://www.youtube.com/watch?v=kJyJwbAa1i8

Nu ska jag nog ta och titta om min jacka går att laga, och sen sticker jag till fredrik, höres!


Ny header

Blev en lite slarvig och ny header, men kände för att byta ut den gamla :)
Kanske tar mig tid nångång och gör en riktig makeover haha.

Har inte damsugit ännu, men blir det nog nu.


Förra headern:



Nya headern:



Vad tycks? ;)


Dead by april - what can i say

Rubriken fick bli det för att det är den låten jag lyssnar nu på.

Hur mår ni idag?
Kan iaf tala om att jag mår bra, är lycklig men väldigt fundersam. Hade inte suttit fel med att ha en tid hos en psykolog eller något sånt så man vet vad man ska göra. Vissa tankar jag har är grymt irriterande och jag vill inte ha dom i skallen, blir ju fan bara värre. Jag hatar mig själv på det sättet.

Jag sov hos fredrik och igår på kvällen såg vi Natt på museet 2, jag tyckte den var bra :) kommer inte ihåg så jätte mkt av ettan men fick ändå ihop det bra. Kändes inte bra att kliva upp från hans varma fanm och inse att det faktist är skola imorgon... Tycker lovet har gått fort, skulle egentligen ta tag i ett matte-kompleteringshäte för vi har matteprov på torsdag och jag hade kanske kunnat få vg om jag hade lärt mig häftet men jag kände att jag verkligen inte vill ödsla tid till det på lovet. Så får se hur det blir med det nu i veckan men vi får allt se ;)

Såhär ser jag ut idag:

       

Nu ska nog jag dra fram damsugaren och få det lite renare i mitt rum :)
Senare efter middagen blir det fredrik igen, det går en film på tv och det låter som en bra söndagskväll,  hejs!

RSS 2.0