sådärja

Nu har jag iaf fått upp den men inte börjat fixa bilderna till headern och sånt men det kanske jag gör senare eller någon annan dag, ska titta idol nu och trycka i mig glass! :)


30 sep

Det var ju som ett tag sedan ett riktigt blogginlägg blev skrivet här, men idag ska jag mest troligt sätta mig ner och fixa klart bloggen ief, har ju hittat en design ja för över en månad sen men har inte haft tid eller ork att sätta upp den. Men stannar hemma från ridningen idag och tar det lugnt, är sjuk och har varit det sen förra helgen och det har inte gett med sig men är på bättringsvägen så ska utnyttja det och ta det riktigt lugn så jag blir helt frisk till helgen.

Allt för nu, men kanske återkommer om jag nu sätter mig och fixar ovanstående :)

Svar

Fick en kommentar av en anonym:

Svar: nej, och du hade väl ändå kunnat stå för vem du är?!

Egna tankar

Vad gör man då inte tårar och ilska hjälper? Då inte känslorna räcker? Då man står framför ett val till en annan framtid, då man måste lämna saker bakom sig och möta världen med andra ögon igen efter så lång tid? Då allting har förändras och man inte längre står där man var sekunden innan. Allt snurrar i huvudet och man tycks inte ha kontroll över nått längre, man vet inte vad man vill och framförallt inte vad man vågar ändra på och riskera. Hur allt som varit bra kan bli så fel, att all lycka kan bli till hat och det leder till slutet. Men frågan är då, vad är slutet? Vem vet egentligen, men mest troligt är det i alla fall början på något nytt.

Idag är det ingen vanlig dag utan..

Det är min födelsedag! haha :)

Nog för att 17 känns lite värdelöst att fylla men det är ju närmare 18 iaf :)
Dagen har bara rullat på och jag har inte ens ätit en tårtbit ännu men ska det då två släktingar kommer förbi, men imorgon kommer iaf mina underbara vänner och fikar och sånt :)

Blev bara ett snabbt inlägg för att jag inte gjorde nått nyss men tror jag ska försöka fixa en bild i photoshop nu men det lär ju gå som det gör för att jag kan inte ps för fem öre! haha :)

Hörs!





två bilder från förra året
 och LINA din idiot, varför har du tagit bort din blogg!!!!??? :O:O:O :@ Nu är jag sur på dig...


RSS 2.0