Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek, ja det är faktist min nuvarande kärlek också. Fredrik, min älskling, som snart har stått vid min sida i två år.

Jag och han har gått i samma klass från 3-9 men det var först på höstterminen i 9an som vi började vara lite med varandra och sen under vårterminen blev det mer och till slut så blev vi tsm. Vi har haft två underbara år tsm, med både uppgångar och nedgångar. Men sånt finns alltid och det är bara att kämpa tsm och ta sig igenom det.

Innan jag blev tsm med han så hade jag aldrig känt något för någon annan, det har kännts som att han var speciell och om jag någon gång skulle tänkta mig någon kille så var det just han. Även om det inte var något som jag erkände, det tog ett tag innan jag ens erkände det för mig själv. 

Men som sagt är det vi nu, och jag släpper inte han om jag inte är absolut tvungen, "går jag in för något sånt här så ska jag kämpa tills sista stund" Och älskling, jag älskar dig och vill absolut inte förlora dig, du får mitt hjärta att slå dubbelslag ♥



Från fotografering på profoto


RSS 2.0