kärlek

kärlek är nog det allra finaste som finns. hur man kämpar mot tusentals fjärilar i magen, när hjärtat slår dubbla slag och ett äkta leende på läpparna. När man ser någon i ögonen, och ser allt. Att känna sig älskad, varje hundradel av varje dag. det är nog det allra bästa, att få känna sig så behövd av någon. När man öppnar sina ögon på morgonen för att titta in in i någon annans, för att sedan le åt att man är så himla lycklig.
 Att krypa så nära någon att man hör varenda hjärtslag, och då förstå hur ömtålig en människa är. Att vara rädd att hjärtat rytmiska slag mitt i allt ska stanna. Stunderna då man bara vill stoppa tiden, för att sedan kunna spola tillbaka och uppleva samma sak om&om igen. Det är dom stunderna man bara önskar att det alltid vore såhär.
 Så himla vackert, det är just vad kärlek är. att man kan sakna någon efter en minut, för att det känns som en evighet sen man kände någons hand i sin, någons läppar mot ens egna eller någons kropp mot sin. Att behöva sova ensam en natt, och känna att en 120-säng är alldeles för stor för en person.
 Att lägga huvudet mot kudden och försöka somna så fort som möjligt för att natten snabbt ska gå över. för att så fort man vaknar öppna sina sms och se "godmorgon min ängel". Kärlek är att offra allt man har för någon annan, att ställa upp, att känna att ingenting kan hålla en borta från att älska någon, att våga ge ett förtroende. Att känna en varm rysning i hela kroppen när någon nämner namnet, och då man inte kan hålla tillbaka ett leende. Men de allra bästa med kärlek är nog att få höra "jag älskar dig", och verkligen mena det!

Tog den från en blogg, tyckte det var så fint och stämmer!

Jag älskar dig, vad du än tror och vad som än händer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0